Hipp hipp hurra! Pineberry fyller 15 år i dag

I dag för 15 år sedan grundades Pineberry. 15 år sedan! Mycket har hänt sedan starten och det är med glädje och stolthet vi blickar tillbaka på det som varit, och ser fram emot ytterligare 15 år av spännande och utvecklande arbete tillsammans. 

När Stefan Mahlstein och Michael Wahlgren startade Pineberry den 29:e november 2007 var branschen för digital marknadsföring i sin linda. De såg en möjlighet att göra saker och ting annorlunda.

Visionen var att skapa fördelar för såväl kunder som branschen genom att dela sin kunskap på ett schysst och transparent sätt. Detta tydliga kunskapsfokus har genomsyrat Pineberrys första 15 år, och det kommer att fortsätta att vara en viktig del i företagets framtida utveckling.

15 år är en lång tid, samtidigt känns det som att åren svischat förbi. Jag är extra stolt över hur Pineberry har tagit kliv efter kliv framåt och att vi sedan starten varit en drivande kraft i att utveckla branschen

Michael Wahlgren, grundare av Pineberry

I dag kan vi blicka tillbaka på 15 år av lönsam tillväxt. Hjärtat i detta är alla fantastiska kollegor, kunder och partners. Utan er hade vi inte varit där vi är i dag, och det är med er hjälp och ert stöd som vi kan fortsätta vår utveckling.

Jag vill rikta ett stort tack till alla som varit med och gjort detta möjligt. Ni är bäst! Nu siktar vi mot nästa 15 år, för resan har bara börjat

Christian Litezings, VD på Pineberry

Sedan 2021 är Pineberry en del av det skandinaviska konsultföretaget Nova Consulting Group.

“Ett stort grattis på femtonårsdagen! Jag är oerhört imponerande av vad Pineberry åstadkommit hittills och är förväntansfull inför vår gemensamma framtid tillsammans i Novafamiljen”

Michael Jäderlind, VD Nova Consulting Group Sverige