Lär dig mer med Pineberry Academy

När 90 procent Googlar innan de gör ett köp blir det tydligt hur viktigt det är att synas i sökresultatet, så hur gör du för att910-rekommenderar-oss-starkt öka din synlighet?

Ett av Pineberrys kärnvärden är kunskap, vilket också är en anledning till att vi startade Pinebery Academy. Vi insåg att det fanns många med ett nästintill lika stort intresse för sök som oss, varpå vi bjöd in till en SEO-utbildning. Utbildningen blev mycket populär och för varje tillfälle har Pineberry Academy utvecklats. Vill du gå på en utbildning? Nu är det dags att anmäla sig.

SEO, AdWords & Google Analytics

Årets första Pineberry Academy kommer vara i Stockholm och består av tre fristående heldagar fokuserade på SEO och AdWords samt – vilket är nytt för i år – Google Analytics. Du bestämmer själv vilken av utbildningarna du vill gå, men självklart kan du gå samtliga om du vill lära dig så mycket som möjligt.

Varje utbildning har ett begränsat antal platser, att boka tidigt kan därmed vara en god idé. På Pineberry Academy är det alltid fokus på kunskap och det är våra certifierade Sökmotorkonsulter som står för utbildningarna.

Låter det intressant?
Läs mer och boka här: 

AdWords 13 april 2016
Sökmotoroptimering 14 april 2016
Google Analytics 25 maj 2016