Michael Wahlgren på Ehandel.se

Sociala medier och annan marknadsföring är bra verktyg för att skapa varumärkeskännedom och ”buzz” kring ditt varumärke. När det sedan är dags att driva fram avslut är det däremot dags att se till att du syns på Google.

I takt med att fler e-handlare skapar sig ekonomisk möjlighet att investera i varumärkesbyggande marknadsföring blir det också viktigare än någonsin att briljera på AdWords.

Hög synlighet i sociala medier, lyckad annonsering i traditionella kanaler och andra marknadsföringsaktiviteter skapar coolhetsfaktorn och en igenkänningsfaktor för ditt varumärke, men sen då? När dina potentiella kunder har fått nys om ditt varumärke googlar de efter dina produkter och tjänster och om du inte syns då kan en stor del av din investering gå förlorad. Annonserar du direkt i sökresultaten syns du när kunder söker efter det du erbjuder, något som är otroligt värdefullt.

Michael Wahlgren berättar om värdet av att kombinera värdebyggande marknadsföring med annonsering i Google AdWords. Han ger även sina bästa tips för att du ska kunna maxa din annonsering med Google och berättar om några nya funktioner som kan hjälpa dig dina mål.

Läs hela artikeln här, och har du några frågor om annonsering med Google AdWords får du gärna kontakta oss!