Nya Sökmotorkonsulter på Pineberry

En skulle kunna tro att lokalerna på Tulegatan 15 blir mindre – men det är vi på Pineberry som blir fler. I detta nu bankar hantverkare på vägg och golv för att göra mer plats åt våra nyanställda: tre killar, två Erik och en Jonas, som sedan i måndags kan kalla sig Sökmotorkonsulter på Pineberry. Vi ställde lite frågor för att lära känna dem bättre.


Erik Bråneryd
, 25 år och med en kandidatexamen i medie- & kommunikationsvetenskap från JMK, Stockholms universitet.

Hur kommer det sig att digital marknadsföring intresserar dig?
Jag gillar att det fortfarande är en ung bransch som ständigt är i förändring. Hur digital marknadsföring ser ut om fem eller ens ett år är inte busenkelt att sia om. Det gäller att hålla sig á jour med allt från förändringar i Googles algoritmer till nya funktioner i Googles olika analysverktyg.

Erik Allerth är även han 25 år och har tidigare studerat civilekonomprogrammet med inriktning marknadsföring.

Vilka förväntningar har du på Pineberry?
Jag har stora förväntningar, har hört mycket gott om Pineberry så jag hoppas kunna komma in bra i företaget och lära mig mer om branschen. Av de första intryck jag fått så tror jag att det kommer bli riktigt bra.
Efter en dag på jobbet, vad har du lärt dig?
Att det finns oerhört mycket att lära sig och att kaffet på kontoret är en klar förbättring från tidigare arbetsplatser.

Vår tredje nyanställda Sökmotorkonsult går under namnet Jonas Johansson. Han är 27 år och har studerat medie- & kommunikationsvetenskap, på Mittuniversitetet i Sundsvall.

Varför digital marknadsföring?

Möjligheten att mäta och analysera resultat av digital marknadsföring har alltid intresserat mig, där känns Pineberry helt rätt.

I vår åker vi till Berlin, hur är peppen inför det?
Extremt pepp! Har velat åka dit länge och känns otroligt kul att göra det med en ny arbetsplats och få lära känna mina nya kolleger bättre.
Vi hoppas alla tre kommer att trivas och ser fram emot att utvecklas tillsammans med dem. Är du intresserad av att jobba hos oss på Pineberry? Vi söker ständigt nya talanger – kolla in våra jobbannonser här!