Pineberry har utnämnts till Google Premier-partner 2022

 

Igår kom beskedet att Pineberry även fortsättningsvis kommer vara en Premier-partner till Google. Google har förändrat sitt Premier-partner program vilket medfört nya kriterier för hur en Premier-partner ska utses. Det är enbart topp 3% av alla byråer i Sverige som får utnämningen.

”Grattis till våra Premier-partners som är bland de mest framgångsrika tre procenten i Google Partners-programmet i Sverige. Dessa företag sticker ut tack vare sitt engagemang för att utveckla produktexpertis, skapa nya kundrelationer och hjälpa de befintliga kunderna att utvecklas. Vi ser fram emot att stödja dem, precis som de hjälper sina kunder till framgång online.”

Davang Shah, Senior Director, Google Ads Marketing

Kriterierna för att tillhöra en Premier-partner utvärderas baseras delvis på byråns förmåga att arbeta med kundlojalitet, kundtillväxt, produktdiversifiering, och årlig ökning i spend.

Jonathan Olsson

“Vi är glada att Google återigen gett oss förtroendet att vara deras Premier-partner. Det är en exklusiv skara byråer som uppfyller Googles krav, och vi är naturligtvis stolta att vara en av dessa. För mig är utnämningen resultatet av ett proaktivt och innovativt arbete där vi sätter kundens resultat i centrum.”

Jonathan Olsson, Head of SEM, Pineberry

Att vara certifierade som Google Premier-partner innebär att vi på Pineberry även fortsättningsvis kan erbjuda våra kunder de möjligheter som ett nära samarbete med Google möjliggör. Exempelvis tidig åtkomst till nya funktioner, tillgång till expertis och support, mer avancerade rapporter, extra stöd för helt nya annonsörer och mycket mer.

För frågor, kommentarer och citat, kontakta:

Carl Engbrink
Projektledare Marknad
carl.engbrink@pineberry.com
0736-50 87 20