Vinnare av Pineberrys Stipendium 2022

Vinnare av Pineberrys Stipendium för bästa uppsats inom digital marknadsföring för 2022 är Moa Ståhlberg och Fanny Linton. Stort grattis Moa och Fanny önskar alla vi på Pineberry! 

För fjärde året delar Pineberry ut ett stipendium för den bästa uppsatsen inom digital marknadsföring. Bakgrunden till stipendiet är att vi vill uppmärksamma och belöna studenter som bidragit med nya kunskaper till vårt ämnesområde.

Med den utmärkta uppsatsen ”Framework for Digital Startups in Digital Marketing” är Moa Ståhlberg och Fanny Linton 2022 års vinnare av Pineberry Stipendium. Uppsatsen skrevs på Göteborgs Universitet och juryns motivering lyder som följer:

Moa Ståhlberg och Fanny Linton bidrar med sin uppsats ”Framework for Digital Startups in Digital Marketing” till ökade insikter kring vilka som är de viktigaste digitala marknadsföringskanalerna för startups, vad som är viktigt för startups när det gäller att omvandla leads till kunder och vilka som är företagens största hinder i dessa två processer. Studiens resultat är givetvis speciellt intressana för startups men även för företag generellt.

Stort grattis Moa och Fanny från juryn och hela Pineberry!

Läs gärna mer om stipendiet här!

Lämna ett svar

Läs våra regler för kommentarer. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *