Caroline och Tilda vinnare av Pineberrys Stipendium

Vinnare av Pineberrys Stipendium för bästa uppsats inom digital marknadsföring för 2023 är Caroline Dahlén och Tilda Oltegen för sin uppsats om transparensmeddelanden vid politisk reklam. 

För femte året delar Pineberry ut ett stipendium för den bästa uppsatsen inom digital marknadsföring. Syftet med stipendiet är att vi vill uppmärksamma och belöna studenter som bidragit med nya kunskaper inom vår bransch.

Med den intressanta och förträffliga uppsatsen  ”För fri opinionsbildning och rättvisa val – En experimentell studie om effekten av transparensmeddelanden vid politisk reklam” är Caroline Dahlén och Tilda Oltegen 2023 års vinnare av Pineberry Stipendium. Uppsatsen skrevs vid Karlstads Universitet och prisjuryns motivering lyder:

Influencers spelar numera en viktig roll i de politiska partiernas marknadsföringsstrategier vilket skapar en hel del utmaningar kring reklammärkning. Med sin studie ”För fri opinionsbildning och rättvisa val” visar författarna på hur transparens i reklam påverkar kritiskt tänkande och trovärdighet. Ett stort tack till Caroline och Tilda för att ni bidrar med intressanta och viktiga insikter kring detta aktuella ämne.

Stort grattis Caroline och Tilda från juryn och hela Pineberry!

Läs gärna mer om stipendiet här!

Lämna ett svar

Läs våra regler för kommentarer. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *