Vi är ett Superföretag

Pineberry är ett VAs Superföretag 2015

Idag meddelar Veckans Affärer listan över Superföretag 2015 och vi har den stora äran att vara ett av de 496 stycken företag som kvalificerats. Det är otroligt kul för oss att få komma med på listan då kraven som ställs på företagen är skyhöga. ”I snitt är det bara någon tiondels promille av de svenska företagen som lever upp till kraven” meddelar Veckans Affärer på sin sajt.

veckans-affarer-superforetagen-2015
De faktorer som Veckans Affärer gör sin bedömning på är hur väl bolagen presterar under en fyra års period. Denna bedömning görs tillsammans med företaget Bisnode och för att komma med i bedömningen ska ett svenskt aktiebolag omsätta minst 10 miljoner kronor. Sedan utvärderas företaget på parametrar som bland annat, tillväxt, vinst, avkastning på kapital och finansiering. Totalt är det sex olika punkter som mäts och sedan ställs alla företag mot varandra för att utesluta inverkan från konjunktur och bolagsstorlek.

 

”Vi tycker det är oerhört kul att vårt hårda arbete uppmärksammas på det här fina sättet. Att bli utnämnd Superföretag är både en klapp på axeln till alla oss på Pineberry och ett kvitto på att vi år efter år utvecklas”, säger Michael Wahlgren, VD på Pineberry.

 

 

Här ser ni ett urklipp direkt från VAs artikel där Pineberry finns med i listan tillsammans med andra företag från hela Sverige.

Pineberry-superforetag-2015

 

Läs mer om Superföretag 2015 och se hela listan på utvalda bolag här: http://www.va.se/nyheter/2015/11/04/hela-listan-sveriges-496-superforetag-2015/