Tack Sokmotorkonsult.se❤️

Under mer än 16 år har vi bloggat, poddat, haft skolor och verktyg på Sokmotorkonsult.se. Nu har vi samlat allt vårt innehåll under ett och samma tak på Pineberry.com.

Vår första artikel på Sokmotorkonsult.se publicerades 2007, samma år som vi startade Pineberry. Sedan dessa har det blivit över 1 200 artiklar om digital marknadsföring och nästan 100 avsnitt av Sökpodden. På Sokmotorkonsult.se har vi även haft våra populära SEO-verktyg och vår SEO-skola. Allt detta innehåll har nu flyttat in här på Pineberry.com.

Blev till av tekniska orsaker

Anledningen till att vi valde att börja med två separata sajter för drygt 16 år sedan var delvis teknisk. Pineberry.com var då en ren HTML-sajt där det inte enkelt gick att blogga. Så för att komma igång snabbt med att publicera många inlägg valde vi en WordPress-sajt på Sokmotorkonsult.se.

De senaste åren har det vuxit fram att vi hellre vill ha allt vårt innehåll under ett och samma tak. För några månader sedan flyttade SEO-skolan och våra verktyg in på Pineberry.com och igår gick sista flyttlasset när alla artiklar och poddar flyttades över. Det känns skönt!

Ingen skillnad för dig

För dig som läser eller lyssnar på vårt innehåll kommer detta inte innebära någon skillnad. Vi kommer fortsätta att oförtrutet skriva och podda om digital marknadsföring.

Tack för alla år Sokmotorkonsult.se – nu kör vi vidare på Pineberry.com! Du hittar bloggen och allt annat du känner till från Sokmotorkonsult.se under menyvalet ”Kunskap” här på Pineberry.com.

Tack för att du tar del av vårt innehåll!