Våra senaste tillskott!

Pineberry fortsätter att växa och vi har fått nya tillskott i vår Pineberry familj under årets första kvartal; Jennifer, Gabriel, Henrik och Benjamin. Varmt välkomna! Här får ni lära känna dem lite bättre.

Gabriel och Benjamin, Göteborgare med passion för digital marknadsföring
Gabriel och Benjamin, båda ursprungligen från Göteborg, delar en passion för digital marknadsföring. Gabriel, som har studerat medie- och kommunikationskunskap, började sin karriär på Boozt.com där han arbetade som digital marknadskoordinator där hans huvudsakliga arbetsområden var SEO och marknadsföring i sociala medier. ”Att dyka djupt in i SEO-världen på Boozt gav mig en solid grund. ”Egentligen så fort jag kom in i branschen så var Pineberry på tapeten, det nämndes tidigt som en av de bästa byråerna i Sverige, så när jag skulle söka jobb i Stockholm var Pineberry ett självklart val att söka till” säger Gabriel.

Benjamin ser fram emot att applicera sin passion för marknadsföring över ett brett spektrum av kunder: ”Jag har ett stort intresse av marknadsföring och i synnerhet konsumentbeteende, och här får jag verkligen utlopp för det. Att det finns både en strategisk och kreativ aspekt av arbetet.”

Henrik, ekonomi- och marknadsföringsproffs
Henrik som växte upp i Småland men spenderat många år i Stockholm tog sin kandidatexamen inom ekonomi och marknadsföring. “Under de senaste åren har jag jobbat med SEO och digital marknadsföring så har jag vid olika tillfällen träffat personer från Pineberry och såklart läst bloggen och lyssnat på Sökpodden. Så när jag nu ville fokusera helt på SEO så var Pineberry mitt förstahandsval som arbetsplats.” förklarar Henrik.

Jennifer,  Paid Social Consultant
Jennifers intresse för sociala medier och fotografering startade tidigt: ”Jag hade hört om Pineberry via en klasskamrat och när jag kikade på lediga tjänster visste jag direkt att jag ville söka tjänsten som ’Paid Social Consultant’. Jag ser fram emot att bidra med mina kunskaper och kreativitet till teamet,”

Livet utanför kontoret
Våra nya medarbetare har också delat med sig av sina hobbies och intressen. Jennifer tillbringar gärna sina kvällar med cheerleading, medan Gabriel är ett hängiven fotbollsfan, trots sin självutnämnda ”dåliga bollkänsla”. Gemensamt för dem alla är kärleken till god mat och att tillbringa tid med nära och kära.

Framåt tillsammans
De har redan hunnit bli varma i kläderna i deras första tid här och vi ser fram emot att ha dem som medarbetare under lång tid framöver! De bidrar alla med unika erfarenheter och färdigheter som redan nu gör Pineberry bättre och starkare både som arbetsplats och för våra kunder. 

Välkommen till Pineberry-familjen, Jennifer, Gabriel, Henrik, och Benjamin! Vi är glada att ha er med oss på denna resa.

Lämna ett svar

Läs våra regler för kommentarer. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *