Vi gör ett byte på VD-stolen

Vi gör ett byte på VD-stolen. Michael Wahlgren, som varit VD sedan han och Stefan Mahlstein grundade Pineberry år 2007, lämnar över VD-rollen till Christian Litezings.

Michael kommer även fortsättningsvis att jobba på Pineberry, framöver med ett odelat fokus på marknadsföring av bolaget och branschen. Christian har varit försäljningschef på Pineberry de senaste sju åren. Dessförinnan var han VD på Fondmarknaden.

– Efter nio år som VD känns det bra att lämna över rodret till Christian som jag jobbat sida vid sida med under nästan hela Pineberry-tiden. Under Christians ledarskap kommer Pineberry stå än bättre rustade att möta vår branschs fantastiska möjligheter. Samtidigt är det inspirerande att helhjärtat få ägna mig åt att sprida kunskap om vår bransch och Pineberry, säger Michael Wahlgren, avgående VD på Pineberry.

– Jag är glad och stolt över att vara med på den här framgångssagan. Att bli VD innebär ett ännu större ansvar för Pineberrys framtid, vilket känns både spännande och roligt. Efter nio raka år med stark tillväxt för Pineberry ser jag fram emot minst lika många till, säger Christian Litezings, tillträdande VD på Pineberry.

Christian Litezings tar över rollen som VD på Pineberry den 1:a september 2016.

Bild Michael Wahlgren Christian Litezings
Från vänster: Michael Wahlgren, Christian Litezings