Vi pratar om företagsprofiler på Instagram

I en artikel i Driva Eget berättar Pineberrys grundare Michael Wahlgren om företagsprofiler på Instagram, de tre främsta anledningarna till varför du borde ha en, och hur du enkelt skapar din profil.

Instagram har tidigare fått kritik för att inte vara tillräckligt anpassat för företag, men har nu tagit ett steg och blivit en del av de sociala medier, likt Facebook, där du kan skapa en företagsprofil för din verksamhet.
– Som företagare går du miste om något om du inte skapar en företagsprofil på Instagram. Michael Wahlgren, grundare Pineberry

drivaegetAtt inte synas är att inte finnas, och en företagsprofil på Instagram är ett utmärkt tillfälle för ditt företag att öka sin synlighet i sociala medier på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt. Utöver att det är ett enkelt sätt att interagera med dina användare så får ditt företag tillgång till kraftfull statistik som visar hur du kan annonsera smartare och hur dina populära dina inlägg är. Du kan läsa artikeln i sin helhet här och om du har några frågor angående företagsprofiler och annonsering på Instagram och Facebook så är du alltid välkommen att kontakta oss på Pineberry.