Vi firar 1 000 artiklar!

I höstas fyllde vår blogg här på Sökmotorkonsult.se 10 år. I dag har vi glädjen att fira att vi tillsammans skrivit hela 1 000 artiklar om SEO, AdWords, Facebook Ads, webbanalys och många fler ämnen. 

I vått och torrt har vi under de senaste 10 åren skrivit och publicerat cirka två artiklar per vecka. Nu har vi nått den smått magiska milstolpen 1 000 artiklar. Vår tusende artikel skrevs av Erik Bråneryd och handlade om nya Google Search Console.

Jag är mycket stolt över att vi skrivit så många och så bra artiklar under så många år. Nyckeln till framgången är att vi varit många som delat på skrivandet. Vi är 34 personer som genom åren skrivit på Sökmotorkonsult.se. Tusen tack till Aaron, Alexander, Carl-Henrik, Daniel, David, Jerry, Emma, Erik A, Erik B, Fredrik, Gabriella, Jennie, Johanna, Jonas, Kristin, Kristoffer, Lisa, Lucas, Magnus, Malin, Marc, Maria F, Maria H, Michael B, Michael W, Nicklas, Olle, Pontus, Sara, Simon, Tilde, Ulrika, Viktor och Viktoria. Utan er hade vi inte nått denna milstolpe.

När vi fyllde 10 år gjorde vi en topplista över de mest lästa artiklarna. Denna gång gör vi istället en lista över några av de roligare artiklar vi har skrivit på Sökmotorkonsult.se. Samtliga har den gemensamma nämnare att de publicerats den 1:e april:

Tack till alla läsare

Förutom att tacka alla som skrivit på Sökmotorkonsult.se genom åren vill vi såklart tacka alla läsare. Det är för er vi skriver och utan ert engagemang och stöd hade det inte blivit många artiklar. Hoppas ni följer med på nästkommande 1 000 artiklar!

 

2 kommentarer på "Vi firar 1 000 artiklar!"

  1. Grymt jobbat!
    Jag har läst er blogg genom åren och lärt mig mycket om SEO. Fortsätt göra ett bra jobb.


Kommentarsfältet är stängt.