Sökmotoroptimering 2012 – infographic

Vi har under dagen arbetat fram en infographic med grunderna i sökmotoroptimering så som de ser ut just nu. Vi vill förstås dela den med dig, det är en ganska stor bild så om du sitter på en lite sämre uppkoppling kan det vara värt att vänta tills du kommer hem.

Sökmotoroptimering Infographic 2012

Du får förstås använda och sprida den om du vill och vi är tacksamma ifall du länkar hit när du gör det. Nu finns också en PDF-version som går lättare att skriva ut tack vare Håkan som lagt tid och energi på det.

10 kommentarer på "Sökmotoroptimering 2012 – infographic"

 1. Riktigt, riktigt bra, blir till att skriva ut och sätta på väggen här på kontoret. Självklart med loggan kvar. 🙂


 2. Håller med Patrik, denna skall printas och visas till alla nya anställda.. Bra och välgjord!


 3. Jag drog iväg den för utskrift med A3-höjd men blev lite besviken för bokstäverna grötade ihop sig. Minskade jag den så blev det lite för smått. Annars var det kanonbra. Har en liknande skiss men i min hjärna är områdena inte lika avskiljt uppdelade utan det framgår mer att onpage->länkar->utvärdering-> är en process med återkoppling och revideringar, vilket ni också faktiskt säger genom den gula pilen. Under länkar finns en del att lägga till men även på denna nivån borde det kanske tas med att bygga relevanta sidor som stöttar huvudsidan (vill inte använda ordet satellitsidor),


 4. Pingback: Vecka 42 – Workshop! - PRODUKTION203
 5. Snyggt jobbat!

  Infographics är något som blir allt vanligare, bara de senaste veckorna har jag sett en ökning av illustrationer för SEO, link building och sociala medier.

  ”En bild säger mer än tusen ord”


 6. Bra jobbat Magnus, alla som jobbar inom seo fattar till 100% och resten fattar 0 vad riktig seo är. 10 points Magnus.


 7. Riktigt bra karta genom seo djungeln 🙂 Lätt att komma bort sig när man bara sitter och jobbar på utan någon bra plan.


Kommentarsfältet är stängt.