Vi firar 100 000

Vi firar 100 000

 

I februari förra året lanserade vi vårt kostnadsfria SEO-verktyg. Detta verktyg bedömer olika On Page-faktor på en webbsida i förhållande till ett valt sökord. I helgen gjordes den 100 000:e analysen i verktyget.

För cirka 1,5 år sedan bestämde vi oss för att bygga ett SEO-verktyg som på ett enkelt sätt bedömer de vanligaste och viktigaste On Page-faktorerna för en specifik webbsida. När vi lanserade var vi väldigt nöjda med verktyget och hade stora förhoppningar. Men att det skulle göras 100 000 st analyser på 1,5 år överträffar våra vildaste förväntningar. Vi är väldigt glada att verktyget är uppskattat och används flitigt. Om du inte redan testat verktyget så hittar du det uppe i högra hörnet på sajten.

Vi var såklart nyfikna på vem som gjort just den 100 000:e analysen. Efter lite letande i databasen fick vi fram att det var sajten Mylittlecloset.se som gjorde analys nummer 100 000. Under gårdagen lyckades jag få tag i Pernilla Simonsbacka som står bakom sajten och passade på att ställa Pernilla ett par snabba frågor:

Vem riktar sig Mylittlecloset.se till?
– MyLittleCloset riktar sig till den moderiktiga hunden som vill vara coolast på gatan och som inte vill se ut som alla andra, men ändå vill ha praktiska kläder och accessoarer som fyller en funktion. MyLittleCloset är hundarnas designställe nr. 1!

Hur viktigt är sökmotoroptimering för din sajt?
– Sökmotoroptimering är nästan det viktigaste av allt för mig. Syns man inte så finns man inte! Jag märker hela tiden att ju högre jag kommer i sökmotorerna desto mer säljer jag. Sökmotoroptimering är dessutom superkul.

Varför använder du vårt analysverktyg?
– Det är det bästa verktyg som finns, självklart vill jag använda det. Jag har tänkt många gånger att jag behöver hjälp då jag är novis på området, men jag vill lära mig. Analysverktyget har hjälpt mig otroligt mycket hur jag ska skriva och vad jag gör som är bra på varje sida i min sajt.

Pineberry.com tackar Pernilla för pratstunden och skickar som tack en våra favoritböcker på ämnet Google  – What Would Google do? av Jeff Jarvis.

26 kommentarer på "Vi firar 100 000"

 1. Vad härligt!!! 100 000 st, det e ju fantastiskt! Det är verkligen ett bra verktyg!
  tack för att ni har skapat detta seo verktyg!

  Petter Hedman


 2. Hej Michael. Ett stort grattis från oss på Domainz.se till lyckat resultat och otroligt bra tjänst!

  Vänligen,
  Fredrik Näs


 3. Pingback: Vi har nått 100 000 | Pineberry
 4. Stort grattis, riktigt bra gjort! Använder ert verktyg som bas för nästan alla onpage-kontroller.


 5. Kan bara instämma med övriga kommentarer. Ett stort grattis och tack för att ni delar med er av detta briljanta verktyg. Det sparar väldigt mycket tid vilket jag verkligen uppskattar.


 6. Ett stort grattis och tack för att ni delar med er av ert suveräna verktyg. Det har hjälpt mig många gånger. Nu ska jag bara få 100 poäng på en sida också 😉


 7. Verktyget är verkligen kanon. Ni har lyckats väldigt bra med detta verktyg.
  Kul att det har gått bra och att många använder sig av verktyget.


 8. Skapar man ett mervärde är resultatet som ovan!

  Grattis. Vi på ProQure har använt er verktyg ganska tidigt i vår hemsidas launch! Tack för tips från Magnus Bråth (@sokmotorkonsult) genom Twitter. =)

  /Ryan


 9. Verktyget är kanon, använt det flera gånger själv. Tack för det och grattis till så många användare.


 10. Pingback: Lästips - 2010-11-02 | Super Affiliate
 11. Grattis härifrån också. Jag har nog stått för några hundra tester och tipsat andra om det. Super! Enda jag fortfarande saknar är betydelsen av ALT till bilder:-)


 12. Grattis! Som de andra skrivet är detta verktyget kanon och jag har själv använt det många gånger.


 13. Tack för alla vänliga kommentarer.

  Håkan,

  I nästa uppdatering kommer vi troligtvis lägga in just ALT-taggar som ännu en variabel som verktyget kollar på.


 14. Stort grattis!
  Jättebra verktyg som jag både använt själv och rekommenderat till andra.


 15. Grattis! Ja det är ett verkligen suveränt verktyg. Lär mig fortfarande, men en av mina musikbloggar har tagit sig till toppen på google mycket tack vare tipsen där. (från att inte ens ha hört talas om sökmotoroptimering för bara ett halv år sen)

  Den jag sysslar med mycket nu ligger dock inte bland de första 100 resultaten ens, men det kanske kommer. Lite mer konkurrens på ord som ”reor ”och ”rabatter” än ”musik promotion” antar jag också.


 16. Ett fantastiskt bra verktyg som jag använder hela tiden. Svårt att få 100 poäng dock 🙂

  Jag har förstått att inlänkar också är väldigt viktigt för SEO, så jag undrar om den mätningen också kommer att tillföras i verktyget?


 17. Pingback: Lästips 3 November – 2010 - Olofs blogg
 18. Snart 150 000? Ni har inte tänkt att utveckla ert SEO-verktyg till mer avancerat verktyg?


 19. Grattis grattis. Det är ett grymt verktyg, även bra för lite mer erfarna SEO-arbetare. Det finns alltid något basic som man glömmer.


 20. Stort grattis till er! Har själv använt verktyget några gånger genom tiderna… 🙂


 21. Pingback: Vecka 44 – Tårta till frukost - PRODUKTION203
 22. Wow, det var inte illa 100.000 seo användingar. Grattis, Har använt det och det uppskattas.


 23. Pingback: 30 mest konkurrensutsatta sökorden | Sökmotorkonsult.se

Kommentarsfältet är stängt.