Dags för SEO-snack igen!

Äntligen är det dags för SEO-snack igen! Den 22:a februari ses vi på NOVA Consulting Groups och Pineberrys kontor på Stadsgården 6 vid Slussen och allt du behöver ha med dig är senaste snacket och skvallret inom digital marknadsföring och ett glatt humör!

Det här är första SEO-snacket som inte kommer vara ute på en bar eller restaurang vilket är lite annorlunda förstås, men det beror på att vi har blivit så många de senaste gångerna så det blir allt svårare att hitta någonstans att vara. Lågkonjunkturen har gjort att barer och restauranger i allt större utsträckning (men fullt förståeligt) behöver ta betalt för den lokal och personal som behövs för att ta emot över 100 törstiga SEO-snackare.

Nu när vi har tillräckligt stora lokaler så lägger vi hellre de pengarna på att något gott att dricka för er, så den här gången är ni varmt välkomna hem till oss på Pineberry och NOVA. Vi bjuder på dryck, snacks och chansen att utmana chefen eller kollegan på hästskokastning, fussball, pingis eller beer pong! Självklart hoppas vi kunna vara ute i solskenet på Mosebacketerrassen eller annan uteservering igen när det blir varmare och skönare ute.

Det praktiska:

Tid: torsdag 22:a februari, vi drar igång kl 17:00 och rundar av ca 21:00

Plats: NOVA Consulting Group, Stadsgården 6 på 8:e våningen. Hissarna är samma som de till Gondolen.

Anmälan: Du behöver inte anmäla dig, det är bara att komma förbi! Men vi uppskattar om du tackar ja på vårt LinkedIn-event så vi vet ungefär hur många som kommer.

Ditt första SEO-snack?

SEO-snack reglerHar du inte varit på ett SEO-snack tidigare? Då kan jag berätta att SEO-snack är en avslappnad bransch-AW för dig som gillar allt inom digital marknadsföring, inte bara SEO!

Här träffas vi för att dela erfarenheter, mingla, och ha trevligt. SEO-snack arrangeras normalt sätt fyra gånger per år och allt som krävs för att komma är ett glatt humör! Bjud gärna med en kompis eller kollega.

Jag hoppas vi ses den 22:a februari!

Lämna ett svar

Läs våra regler för kommentarer. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *