#11 Expandera utomlands

I ett rekordlångt avsnitt av Sökpodden går vi igenom 11 rankingfaktorer för SEO, vi pratar om budgivning på AdWords och sen avslutar vi med att expandera utomlands. Du lyssnar väl på Sökpodden #11?

Månadens avsnitt av Sökpodden blev rekordlångt! Om detta beror på att våra ämnen var extra intressanta eller något annat låter vi er lyssnare avgöra.

Rankingfaktorer för SEO

Vi börjar med att diskutera 11 olika rankingfaktorer för SEO och som vanligt när det gäller detta ämne är en viktig fråga: korrelation eller kausalitet?

Budgivning i AdWords

Sen hoppar vi vidare till AdWords och djupdyker i budgivning. Finns det någon poäng med att buda utifrån om det regnar och vad tycker vi om Googles egna automatiska budregler?

Expandera utomlands

Vi avslutar med att expandera utomlands. Det är inte Sökpodden som ska bli internationell utan vi pratar om vad som är viktigt att tänka på från ett SEO- och SEM-perspektiv när det är dags att expandera utanför Sveriges gränser.

Vad tycker du om detta rekordlånga avsnitt? Hör gärna av dig med feedback och kommentarer!

Avsnitt #11 av Sökpodden lyssnar du direkt på nedan, via Itunes, valfri annan Poddapp eller varför inte använda en gammal goding som RSS.

I detta avsnitt lyssnar du på Michael Berman, Michael Wahlgren och Pontus Karlsson.

2 kommentarer på "#11 Expandera utomlands"

  1. Tjena, och tusen tack för en bra pod!

    Jag har ett litet uns konstruktiv feedback till er. Det vore toppen om ni kan ha med länkar i shownotes för podden, t ex en länk till boken och artikeln som ni pratade om i denna pod. Det skulle underlätta enormt.

    Allt annat med podden är riktigt bra, det är en höjdpunkt när den dyker upp i podcast-appen.

    Ha det fint,
    Magnus


Kommentarsfältet är stängt.