#96 Fästing-SEO

I avsnitt 96 av Sökpodden pratar vi om en händelserik analyticssommar, Parasite SEO och avslutar med ett snack om hreflang. Lyssna gärna!

Efter ett kort sommaruppehåll är Sökpodden tillbaka! Som alltid bjuder vi på tre ämnen:

Händelserik analyticssommar

Ingen har väl missat att det hänt mycket kring Google Analytics i sommar. Både väntade saker och lite mer oväntade. Vi ger vår syn på händelserna och spekulerar om framtiden.

Parasite SEO

I amerikanska SEPRar finns det just nu många exempel på Parasite SEO. Vi frågar oss varför vi ser detta uppsving, och varför vi inte ser så mycket av Parasite SEO i de svenska sökresultaten.

Hreflang

En färsk studie från Ahrefs visar att 67 % av alla sajter som använder sig av hreflang gör det felaktigt på något sätt. Vi pratar om varför det är så, och vilka vanligt problem, utmaningar och fördelar vi ser med hreflang.

Vad tyckte du om dagens avsnitt? Skriv en kommentar nedan eller skicka ett mail till sokpodden@pineberry.com.Det uppskattar vi väldigt mycket!

Lyssna på avsnitt 96 av Sökpodden genom att trycka på Play-knappen nedan. Eller så går det givetvis lika bra att lyssna via ItunesSpotify, RSS, eller valfri annan poddapp.

I detta avsnitt medverkar Björn Bydén, Michael Wahlgren och Fredrik Otterstål.

Lämna ett svar

Läs våra regler för kommentarer. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *