#77 Framtiden för SEO

I #77 av Sökpodden snackar vi om framtiden för SEO, kör en SEO-clinic och avslutar med portföljbudstrategier inom Google Ads. Lyssna gärna!

I avsnitt 77 av Sökpodden pratar vi som vanligt om 3 spännande ämnen:

Framtiden för SEO

Inspirerade av John, Martin och Garys snack om framtiden för SEO ville inte vara sämre. Vi tar upp några av de saker som de pratade om, men adderar givetvis några egna punkter i våra spekulationer om framtiden för SEO.

SEO-clinic

Clinics där vi går igenom sajter från ett SEO-perspektiv är ett av våra mest populära ämnen. Det är åttonde gången vi gör en SEO-clinic i Sökpodden, och denna gång gör vi det lite annorlunda. På vilket sätt undrar du kanske? Lyssna så får du höra!

Portföljbudstrategier inom Google Ads

Numera använder vi nästan alltid portföljbudstrategier i vår annonsering på Google Ads. Varför gör vi det och hur passar egentligen portföljer ihop med SKAGs?

Vad tyckte du om dagens avsnitt av Sökpodden? Skriv en kommentar nedan eller skicka ett mail till sokpodden@pineberry.com och berätta. Det uppskattar vi väldigt mycket!

Du lyssnar på #77 av Sökpodden genom att trycka på Play-knappen nedan. Eller så går det att lyssna via ItunesSpotify, RSS, eller andra poddappar som Acast.

I detta avsnitt medverkar Maria Fernholm, Michael Wahlgren och Björn Bydén.

Klicka nedan för att spela upp!