#81 Högre klickpriser

I #81 av Sökpodden pratar vi om högre klickpriser på Google Ads, vi går vidare till digital PR och avslutar med ett snack om automatiskt tillämpade rekommendationer på Google Ads. Lyssna gärna!

I detta marsavsnitt av Sökpodden bjuder vi som alltid på 3 ämnen:

Högre klickpriser på Google Ads

Många annonsörer upplever att klickpriserna på Google Ads ökat de senaste åren. Vi går igenom olika anledningar till att vi ser högre klickpriser, men vi pratar även om varför detta inte nödvändigtvis innebär att det blivit dyrare att annonsera.

Digtal PR

Länkar är ett favoritämne bland er lyssnare och denna gång pratar vi om hur digital PR, eller outreach, kan hjälpa dig till länkar som är svåra att få på andra sätt.

Automatiskt tillämpade rekommendationer

Google jobbar hårt för att annonsörer ska börja använda funktionen automatiskt tillämpade rekommendationer (AAR). Men är detta klokt att göra? Vi går igenom för-och nackdelar med AAR.

Gillade du avsnittet? Skriv gärna en kommentar nedan eller skicka ett mail till sokpodden@pineberry.com och berätta vad du tyckte. Det är väldigt viktig för oss.

Avsnitt #81 av Sökpodden lyssnar du som alltid på genom att trycka på Play-knappen nedan. Eller så går det givetvis att lyssna via ItunesSpotify, RSS, eller andra poddappar som Acast.

I detta avsnitt medverkar Alexander Bergström, Michael Wahlgren och Victor Alenlid.

Klicka nedan för att spela upp!