#97 Prishöjning

I avsnitt 97 av Sökpodden pratar vi Discovery Ads, SEO för publicister och avslutar med ett snack om Digital Service Act. Lyssna gärna!

Så var det dags för ett nytt avsnitt av Sökpodden. Som brukligt serverar vi tre ämnen:

Discovery Ads / Demand Gen

Discovery Ads ska snart bli Demand Gen. Är kampanjtypen Discovery Ads något att ha och vad kommer övergången till Demand Gen innebära? Detta är två av frågorna vi ställer oss i detta ämne.

SEO för publicister

Publicister har en hel del SEO-utmaningar som andra sajter inte har. Vi går igenom några av de mer intressanta och funderar även kring hur tidningar ska ställas sig till AI.

Digital Services Act

Digital Services Act kommer tillsammans med sin systerförordning Digital Markets Act påverka oss marknadsförare. Exakt hur är ännu så länge svårt att veta, men vi kommer behöva förhålla oss till dessa nya EU-förordningar.

Gillade du dagens avsnitt? Skriv i så fall en kommentar nedan eller skicka ett mail till sokpodden@pineberry.com. Det gör oss mycket glada!

Du lyssnar på avsnitt 97 av Sökpodden genom att trycka på Play-knappen nedan. Det går givetvis lika bra att lyssna via ItunesSpotify, RSS, eller valfri annan poddapp.

I detta avsnitt medverkar Sanna Gustavsson, Michael Wahlgren och Felix Brynje.

Lämna ett svar

Läs våra regler för kommentarer. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *