#79 Rätt budget

I #79 av Sökpodden försöker vi sätta rätt budget, vi pratar om nya mål i Google Ads och avslutar med vanliga anledningar till att SEO misslyckas. Lyssna gärna!

I årets första avsnitt av Sökpodden bjuder vi på följande 3 ämnen:

Rätt budget

Går det att komma fram till vad som är rätt nivå på en marknadsbudget? Vi går igenom olika sätt att se på det, och saker som vi tycker är viktiga att tänka på när du bestämmer budget för din marknadsföring.

Nya mål i Google Ads

Google har gjort en rejäl uppdatering av sidan för konverteringar där mål visas i Google Ads. Vad är det som egentligen har hänt och behöver du göra något?

Anledningar till att SEO misslyckas

Det kan finnas många anledningar till man misslyckas med sin SEO. I detta ämne går vi igenom ett antal övergripande saker som lätt kan stjälpa ett SEO-projekt.

Vad tyckte du om årets första avsnitt av Sökpodden? Skriv en kommentar nedan eller skicka ett mail till sokpodden@pineberry.com. Det blir vi alltid väldigt glada för.

Avsnitt #79 av Sökpodden lyssnar du på genom att trycka på Play-knappen nedan. Eller så går det att lyssna via ItunesSpotify, RSS, eller andra poddappar som Acast.

I detta avsnitt medverkar Kristian Jältsäter, Michael Wahlgren och Simon Davidsson.

Klicka nedan för att spela upp!