#94 Search Generative Experience

I avsnitt 94 av Sökpodden pratar vi om Search Generative Experience, djupdyker i XML-sitemaps och avslutar med ett snack om Advantage+ Shopping-kampanjer. Lyssna gärna!

Då var det äntligen dags för Sökpoddens majavsnitt. Även denna gång bjuder vi på tre ämnen:

Search Generative Experience

Vi börjar detta avsnitt och prata om det ”nya Google” som presenterades under Google I/O i förra veckan och som går under namnet  Search Generative Experience.

XML-sitemaps

Det är väldigt ofta mycket fel i sajters XML-sitemaps. Vi diskuterarar varför det blir så, vilka konsekvenser det kan få och vad du kan göra för att säkerställa att dina XML-sitemaps innehåller rätt saker.

Advantage+ Shopping-kampanjer

Advantage+ Shopping-kampanjer kan förenklat beskrivas som Metas ”motsvarighet” till Performance Max. Denna relativt nya kampanjtyp har pratats upp en hel del, och om denna ”hype” är förtjänt  eller inte snackar vi om i vårt avslutande ämne.

Vad tyckte du om dagens avsnitt? Skriv en kommentar nedan eller skicka ett mail till sokpodden@pineberry.com och berätta. Det uppskattar vi väldigt mycket!

Avsnitt 94 av Sökpodden lyssnar på du på genom att trycka på Play-knappen nedan. Det går naturligtvis lika bra att lyssna via ItunesSpotify, RSS, eller valfri annan poddapp.

I detta avsnitt medverkar Ricci Chan-Udom, Michael Wahlgren och Björn Bydén.