#98 Slumpen

I avsnitt 98 av Sökpodden pratar vi om konceptet Topical Authority, fortsätter med ämnet prompta för SEO och avslutar med ett snack om RGSP inom Google Ads. Lyssna gärna!

Ny månad innebär ett nytt avsnitt av Sökpodden. Vi bjuder även denna gång på tre ämnen:

Topical Authority

Vad är poängen med Topical Authority och hur skiljer sig arbetet med detta från ”vanlig SEO”? Det är två av många frågor som vi diskuterar i detta spännande ämne.

Prompta för SEO

Ett av de största användningsområdena för Chat-GPT har blivit SEO och därför har det blivit viktigt att kunna prompta bra. Vi går igenom ett antal vanliga misstag när du promptar för SEO.

RGSP

I förhör med DOJ i USA har det framkommit detaljer kring hur Google använder sig av RGSP (Randomized Generalized Second-Price) i sina annonsauktioner vilket skapat svallvågor. Vi pratar om vad vi tycker är problematiskt kring RGSP.

Vad tyckte du om dagens avsnitt? Skriv gärna kommentar nedan eller skicka ett mail till sokpodden@pineberry.com. Det gör vår dag!

Du lyssnar på avsnitt 98 av Sökpodden genom att trycka på Play-knappen nedan. Eller så lyssnar du via ItunesSpotify, RSS, eller valfri annan poddapp.

I detta avsnitt medverkar Sonlard Berglund, Michael Wahlgren och Anders Granström.

Lämna ett svar

Läs våra regler för kommentarer. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *