#85 Sökordslös framtid

I #85 av Sökpodden pratar vi om Domain Rating och andra länkmått, moderna kontostrukturer i Google Ads och spår in i en sökordslös framtid. Lyssna gärna!

Äntligen tillbaka efter ett kortare sommaruppehåll i juli. Vi hoppas alla lyssnare haft en alldeles fantastisk sommar. I detta avsnitt av Sökpodden bjuder vi på följande tre ämnen:

Domain Rating och andra länkmått

Domain Rating och andra länkmått är något som delvis delar branschen. Vissa gillar det, andra inte. I detta ämne ger vi vår syn på saken.

Modern kontostruktur

En sak som Google trycker hårt på för Google Ads är något de kallar för modern kontostruktur. Vi går igenom vad konceptet innebär samt djupdyker i den delen där lösningen inte är helt given.

Sökordslös framtid

Vi fortsätter att prata om Google Ads där det finns en hel del tecken på att vi går mot en sökordslös framtid. Vad kommer vara viktigt för att lyckas i denna typ av framtid är en av sakerna vi frågar oss.

Vad tyckte du om avsnittet? Skriv gärna en kommentar nedan eller skicka ett mail till sokpodden@pineberry.com. Det uppskattar vi mycket! Hör gärna även av dig med vad du vill att vi ska prata om i höst.

Avsnitt #85 av Sökpodden lyssnar du på genom att trycka på Play-knappen nedan. Eller så att lyssnar du via ItunesSpotify, RSS, eller valfri annan poddapp.

I detta avsnitt medverkar Kristian Jältsäter, Michael Wahlgren och Victor Alenlid.