#93 Tick tack

I #93 av Sökpodden pratar vi om att implementera SEO, varför länkprioritet är viktigt, och att klockan tickar för Universal Analytics. Lyssna gärna!

I detta aprilavsnitt av Sökpodden dukar vi som vanligt upp tre intressanta ämnen:

Implementera SEO

Vi är många SEO:are som upplevt att de SEO-åtgärder vi rekommenderar inte blir implementerade. I detta ämne diskuterar vi varför det blir så och vad du kan göra för att undvika det.

Länkprioritet

Om du från en sida länkar till samma sida flera gånger, räknar då Google alla länkarna? Vi pratar länkprioritet med utgångspunkt i denna undersökning av Cyrus Shepard.

Klockan tickar för UA

Den första juli smäller det! Då stängs Universal Analytics ner för alltid. Även om det bara är drygt två månader kvar till nedstängning är det fortfarande många företag som inte har ett alternativ till UA på plats. Vi spekulerar i varför det är så och vad man kan göra om man inte är klar ännu.

Gillade du dagens avsnitt? Skriv en kommentar nedan eller skicka ett mail till sokpodden@pineberry.com och berätta. Det gör oss glada!

Du lyssnar på avsnitt #93 av Sökpodden genom att trycka på Play-knappen nedan. Eller så går det givetvis lika bra att lyssna via ItunesSpotify, RSS, eller valfri annan poddapp.

I detta avsnitt medverkar Sara Karlsson, Michael Wahlgren och Anders Granström.

4 kommentarer på "#93 Tick tack"

  1. Tack för intressant avsnitt.
    Har ni pratat om Yandex-läckan? Vore kul att höra era tankar kring alla ranking faktorer som avslöjats för Yandex och om ni tror Google använder de med?


  2. Hej Martin,

    Tack för din kommentar och att du lyssnar på Sökpodden! Vi har inte pratat om Yandex-läckan. Jag håller med om att det är intressant, så det blir kanske något vi får ta upp längre fram.


  3. Bra avsnitt!

    Stort fan av sökpodden, ser framemot t-shirtsen för avsnitt 100 😉 Eller sökpodden stickers!


  4. Tack Christoffer! Kul att du gillar Sökpodden 🙂 Något kul ska vi försöka hitta på tills avsnitt 100!


Kommentarsfältet är stängt.