#87 TikTok-pasta

I #87 av Sökpodden pratar vi om SEO i stora organisationer, att TikTok hotar Google och avslutar med ett snack om organisk räckvidd på Instagram. Du hänger väl med?

Då är det dags för avsnitt 87 av Sökpodden. Precis som alltid dukar vi upp tre ämnen:

SEO i stora organisationer

Även om det finns bra förutsättningar för att lyckas med SEO i stora organisationer är det samtidigt många faktorer som gör det komplext. Vi pratar om varför det är så och vad du kan göra för att underlätta SEO-arbetet i stora företag.

Kan TikTok utmana Google?

Google har gått ut och berättat att många unga väljer att söka på TikTok istället för på Google. Innebär detta att TikTok är ett reellt hot mot Google dominans som sökmotor?

Organisk räckvidd på Instagram

När vi rör oss mot sämre tider blir organisk synlighet på Instagram än mer intressant. Vad krävs för att ett företag ska lyckas nå en bra organisk räckvidd på Instagram?

Vad tyckte du om detta avsnitt? Skriv gärna en kommentar nedan eller skicka ett mail till sokpodden@pineberry.com och berätta. Det uppskattar vi mycket!

Du lyssnar på avsnitt #87 av Sökpodden genom att trycka på Play-knappen nedan. Eller så kan du lyssna via ItunesSpotify, RSS, eller valfri annan poddapp.

I detta avsnitt medverkar Björn Bydén, Michael Wahlgren och Emilia Milosavljevic.