#83 Trender

I #83 av Sökpodden pratar vi om Webmaster Guidelines, Google Trends och utvärdering av annonsering på TikTok. Lyssna gärna!

I detta majavsnitt av Sökpodden fördjupar vi oss i dessa 3 ämnen:

Webmaster Guidelines

Webmaster Guidelines är för vissa ett känsligt ämne och som ibland delar branschen. Vi går igenom varför det är så och hur vi tycker man ska se på dessa riktlinjer och råd från Google.

Google Trends

Rätt använt kan Google Trends vara ett fantastiskt verktyg för att skapa bra och engagerande innehåll. Vi lyfter fram några exempel på hur vi själva använt det och vad vi gillar med Google Trends.

Utvärdera annonsering på TikTok

TikTok växer så det knakar och fler och fler annonsörer hittar till plattformen. I detta ämne pratar vi om vad som är bra att tänka på när du utvärderar din annonsering på TikTok.

Vad tyckte du om avsnittet? Skriv en kommentar nedan eller skicka ett mail till sokpodden@pineberry.com och berätta. Hör gärna även av dig med vad du vill att vi ska prata om i nästa avsnitt.

Avsnitt #83 av Sökpodden lyssnar du som alltid på genom att trycka på Play-knappen nedan. Eller så att lyssnar du via ItunesSpotify, RSS, eller valfri annan poddapp.

I detta avsnitt medverkar Tilde Mattsson, Michael Wahlgren och Nicklas Krus

Klicka nedan för att spela upp!