Content marketing

Strategisk marknadsföring som skapar värde för dina besökare

Att skapa intressant och engagerande innehåll som ger värde för dina besökare är en av de bästa investeringarna du kan göra för din webbsajt. Framförallt om du integrerar ditt innehåll i din marknadsföringsstrategi. Då kan du skapa en vinstmaskin!

På Pineberry finns vi med dig hela vägen, från att identifiera den bästa marknadsföringsstrategin för ditt content till att skapa intresseväckande artiklar och blogginlägg som engagerar dina potentiella kunder.

Emilia Milosavljevic

Så här jobbar vi med Content marketing


På Pineberry sätter vi oss in i din verksamhet för att kunna skräddarsy den rätta lösningen för dig. Vi identifierar den bästa strategin för att nå mätbara resultat och långsiktig effekt med din content marketing. 

 1. Våra professionella konsulter och copywriters tar tillsammans med dig fram en strategi för ditt content. 
 2. Copywritern sätter sig in i ditt varumärke och skriver löpande engagerande artiklar och blogginlägg som skickas till dig för godkännande.  
 3. När du godkänt artiklarna/blogginläggen äger du allt innehåll och är fri att publicera och distribuera i valfria kanaler. Naturligtvis kan vi även hjälpa dig med detta om du så önskar.

Content marketing och SEO


Content marketing och SEO går hand i hand, vilket inte är konstigt då Google är en sökmotor för innehåll som dessutom premierar bra och genomtänkta texter. För att lyckas med SEO behövs innehåll som är strategiskt skapat utifrån de sökbeteenden som finns på Google. Detta är ofta samma typ av innehåll som krävs för att lyckas med lönsam content marketing.

Därför är det klokt att content marketing och SEO jobbar ihop. På detta sätt skapas värdefulla synergier och långsiktiga värden. På Pineberry låter vi alltid content marketing och SEO samspela för bästa resultat för dig som kund.

Fördelar med content marketing

  blue megaphone icon

  Bygger varumärkeskännedom

  Leder till fler och bättre leads

  blue shoppingcart icon

  Ökar konverteringen

  users icon

  Bygger förtroende och relationer med kunder

blue megaphone icon

Bygger varumärkeskännedom

Leder till fler och bättre leads

blue shoppingcart icon

Ökar konverteringen

users icon

Bygger förtroende och relationer med kunder

Varför välja Pineberry?


blue pen icon

Professionella copywriters med lång erfarenhet av att producera välskrivet och kvalitativt innehåll för läsare och sökmotorer.

blue lightbulb icon

Strategiska konsulter som hjälper dig att välja rätt sökord och rätt typ av content.

cog icon

Vi skräddarsyr den bästa lösningen för dig och identifierar den bästa strategin efter dina ambitioner och förutsättningar.

blue settings icon

En av de ledande byråerna i Sverige inom digital marknadsföring som jobbar transparent och långsiktigt för att du ska nå bäst resultat.

Vad är content marketing?


Content marketing är strategisk marknadsföring där du regelbundet och konsekvent distribuerar relevant innehåll och på så sätt når nya kunder och ökade intäkter.

 

Content marketing är mer än att publicera artiklar på din företagsblogg eller lägga upp inlägg på din Facebooksida. Det behövs en tydlig strategi och mål med innehållet du skapar för att lyckas med din content marketing. Innehåll ska produceras specifikt för din målgrupp och ge ett värde för läsaren, fokus ska med andra ord inte vara på ditt varumärke eller dina produkter. Syftet med innehållet är att bygga förtroende hos din målgrupp och att detta sedan kan leda till konverteringar.

Vill du ha en offert?


Vill du ha en offert av oss? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag!

*” anger obligatoriska fält

En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.