Content marketing

Vi hjälper dig skapa lönsamt innehåll

Att investera i bra innehåll är en av de bästa investeringar du kan göra för din webbsajt. Framförallt om du integrerar ditt innehåll i din marknadsföringsstrategi. Då kan du skapa en vinstmaskin!

Emilia Milosavljevic

Vad är content marketing?


Content marketing är strategisk marknadsföring där du regelbundet distribuerar relevant innehåll och på sätt når nya kunder och ökade intäkter.

Content marketing är mer än att publicera artiklar på din företagsblogg eller lägga upp inlägg på din Facebooksida. Det behövs en tydlig strategi och mål med innehållet du skapar för att lyckas med content marketing. Precis som det gör med alla form av digital marknadsföring.

På svenska kallas content marketing ibland för innehållsmarknadsföring, men det engelska namnet är betydligt mer använt även i Sverige.

Content marketing och SEO

Content marketing och SEO går hand i hand vilket inte är konstigt då Google är en sökmotor för innehåll som dessutom premierar bra och genomtänkta texter. För att lyckas på med SEO behövs innehåll som är strategiskt skapat utifrån de sökbeteende som finns på Google. Detta är ofta samma typ av innehåll som krävs för att lyckas med lönsam content marketing.

Därför är det klokt att content marketing och SEO jobbar ihop. På detta sätt skapas värdefulla synergier och långsiktiga värden. På vår byrå låter vi alltid content marketing och SEO samspela för bästa resultat för dig som kund.

blue pen icon

Anlita våra erfarna copywriters

Vi hjälper gärna dig med din content marketing. Våra strategiska konsulter och erfarna copywriters skapar innehållet som tar din marknadsföring till nya höjder. Hör av dig i formuläret nedan för ett förutsättningslöst första möte.

Vill du ha en offert?


Vill du ha en offert av oss? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag!

*” anger obligatoriska fält

En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.