Nativeannonsering

Få nya kunder med redaktionella annonser

Nativeannonser är ett spännande annonsformat som för rätt typ av budskap kan vara väldigt lönsamt. Till skillnad mot vanlig displayannonser ger native dig möjligheten att i ett redaktionellt sammanhang förklara nytta med din produkt eller tjänst.

Vad är nativeannonsering?

Nativeannonsering, eller native advertising på engelska, är rätt och slätt redaktionella annonser. Du ser dem varje dag på sajter som Expressen, Aftonbladet, DI, DN och så vidare.

Att annonsera på stora välkända sajter som ovan nämnda kan ha stora fördelar. Dels kan det hjälpa till att bygga ditt varumärke, dels kan det driva direkt försäljning. I detta sammanhang skiljer sig nativeannonser mot traditionella displayannonser. Båda har sina fördelar där nativeannonsers styrka är att du direkt i själva annonsen har större möjlighet att förklara fördelarna med dina produkter eller tjänster.

Genom att synas i ett redaktionellt sammanhang och dessutom erbjuda en redaktionell artikel i form av en annons inbjuder du läsaren till att fördjupa sig om ditt ämne.

blue pen icon

Anlita våra erfarna skribenter

Är du intresserad av att börja med nativeannonsering för ditt företag? Då hjälper vi gärna dig! Våra skribenter har lång erfarenhet av att skriva högkvalitativa redaktionella artiklar som leder till fler kunder och ökad försäljning. Fyll i formuläret nedan för ett första möte där vi pratar om hur vi tillsammans kan ta din marknadsföring till nästa nivå.

Vill du ha en offert?


Vill du ha en offert av oss? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag!

En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.