SEO-text

Sökordsoptimerade texter som lyfter din försäljning

Relevant och unik text är viktigt för både dina besökare och Google. Vi hjälper dig med innehållet!

En bra placering på Google gör det lättare för dina kunder att hitta dig. Med sökordsoptimerade, unika och välskrivna texter kan du få stora fördelar i sökresultatet och öka din försäljning genom att nå ut med ditt budskap till fler besökare.  

På Pineberry är högkvalitativa texter en del av vår vardag. Vi har flera professionella copywriters som gärna hjälper dig att skriva SEO-texter till din webbsajt. Vi skräddarsyr den bästa strategin för dig och leder dig hela vägen mot dina mål.

Relevant och unik text är viktigt för både dina besökare och Google. Vi hjälper dig med innehållet!

SEO-texter till din sajt

SEO-texter som är unika och håller hög kvalitet ger stora fördelar i sökresultatet på Google. Det ger även en användarvänlig upplevelse som ökar chanserna till konvertering. Vi skapar välskrivna SEO-texter som svarar på alla frågor som både Google och dina besökare kan tänkas ha. Texterna optimeras mot relevanta sökord och synonymer och får en genomtänkt rubriksättning. Sökorden kan tas fram av oss på Pineberry med en sökordsanalys eller av er själva. Oavsett kommer vi finnas med dig hela vägen från att bestämma vilka sökord som är bäst att satsa på till mätning av resultat. 

Så här jobbar vi med SEO-text

number 1 icon faded

STEG 1

Vilka texter ska vi skriva?

Vi börjar med ett uppstartsmöte där vi går vi igenom vilka texter vi ska skriva, vad du vill att texterna ska förmedla och vilken tonalitet de ska ha.

number 2 icon faded

STEG 2

Vi skapar texterna

Vi sätter oss in i din verksamhet och bransch med grundlig research. Utifrån dina önskemål skriver vi sedan informativa och engagerande texter anpassade efter din målgrupp. Texterna är sökmotorvänliga och unika för att kunna ranka högre i sökmotorn. Naturligtvis ingår alltid Titel och Metabeskrivning i våra SEO-texter.

number 3 icon faded

STEG 3

Texterna skickas till dig

Texterna levereras till dig för feedback och korrigering. Är det något du vill att vi ändrar i dem gör vi naturligtvis detta. Efter ditt godkännande levereras de färdiga texterna till dig och du äger allt innehåll

Exempel på texter vi gärna hjälper dig med:


  • Produkttexter och kategoribeskrivningar
  • Startsida och undersidor
  • Artiklar och blogginlägg
  • Sökordsoptimering av befintliga texter
  • Titel och meta description

Varför välja Pineberry?


Pineberry är en av Sveriges ledande SEO-byråer som funnits sedan 2007. Resultat, kunskap och transparens är våra tre kärnvärden som genomsyrar allt vi gör. Vi har under åren hjälpt tusentals kunder med SEO-optimering och vet vad som krävs för att leverera bra SEO-texter som når resultat. Vi har professionella konsulter och copywriters som arbetar tätt tillsammans med dig för att nå mätbara resultat som ger en långsiktig effekt. 

Oavsett om du vill ha hjälp med produkttexter, kategoritexter eller inspirerande artiklar sätter sig våra copywriters in i ditt ämne och skapar välskrivet content anpassat för både Google och dina besökare.

Varför behövs bra SEO-texter?

blue chart icon

Ranka högre bland sökresultaten

Syns man inte så finns man inte! Med bra SEO-texter som är anpassade efter relevanta sökord informerar du Google om att din sida har det som besökaren letar efter när de skriver in sökfraserna i sökmotorn. Du kan därmed ranka högre i det organiska sökresultatet och driva mer trafik till din sajt.

trophy icon

Skapa intresse för dina produkter och tjänster 

Bra SEO-texter som är skrivna för din målgrupp ökar förtroendet för dig och skapar ett intresse för dina produkter och tjänster. Läsaren bedömer innehållet på din sajt på några sekunder – därför måste texterna spegla din verksamhet och förmedla rätt känsla.

users icon

Gör dina besökare till kunder

En säljande text behöver inte bara ha bra SEO – den ska även ha som utgångspunkt att få dina besökare att göra det du vill att de ska göra. Det kan innebära en skickad offertförfrågan, ett köp eller att signa upp sig för nyhetsbrev.

Vad kännetecknar en bra SEO-text?

Inspirerande innehåll

Innehållet ska vara inspirerande och engagera dina besökare samt informera om ditt varumärke.

Relevanta sökord

Texten ska vara optimerad mot relevanta sökord som överensstämmer med dina besökares sökintentioner.

Texten ska vara unik

Alla SEO-texter ska vara unika och bör inte dupliceras på flera av webbsajtens sidor.

CTA:s som uppmuntrar till handling

En bra Call To Action (CTA) bör inkluderas i en SEO-text och ska uppmuntra till handlingar såsom att läsa mer, be om en offert eller att kontakta dig.

Vill du ha en offert?


Vill du ha en offert av oss? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag!

*” anger obligatoriska fält

En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.