Förbättra sajten med nya texter

Att ha relevant och unik text är viktigt för både dina besökare och sökmotorerna. Vi hjälper dig med innehållet!

För oss på Pineberry är högkvalitativa texter en del av vår vardag. Vi utvecklar kontinuerligt vår kunskap att skriva texter för webben på bästa sätt. Hos oss jobbar flera professionella skribenter som gärna hjälper dig att skriva texter till din webbsajt.

Beställer du texter av Pineberry får du kvalitativa och relevanta texter utifrån dina önskemål. Vi erbjuder både engångs- och löpande uppdrag och vi skriver enbart på svenska.

Exempel på texttyper vi gärna hjälper till med:

  • Produkttexter- eller kategoribeskrivningar
  • Startsida och undersidor
  • Uppdatering/bearbetning av befintliga texter
  • Löpande texter så som artiklar, nyheter och blogginlägg
  • Titel och meta description

Vår prismodell

  • Priset beror på vilken typ av text som ska skrivas samt hur många texter som beställs.

Så här enkelt är det att få bra innehåll:

1.

Vad vill ni ha?

Under ett uppstartsmöte går vi igenom vad ni vill förmedla och vilken ton ni vill ha. Utifrån era önskemål skriver vi texterna. Er kontaktperson och skribent finns tillgängliga för frågor under uppstart och under den löpande produktionen.

2.

Vi skapar texterna

Utifrån informationen som framkommit under uppstartsmötet tar vi fram relevanta texter till er. Ni får alltid texter som är sökmotorvänliga, välskrivna och unika från oss.

3.

Texterna skickas till dig

Texterna levereras till er för feedback. Efter ert godkännande levereras de färdiga texterna till er. I detta skede är texterna klara för publicering och ni äger allt innehåll. Klart!