SEO-texter lyfter din försäljning

Texter optimerade för både besökare och sökmotorer

Att ha relevant och unik text är viktigt för både dina besökare och sökmotorerna. Vi hjälper dig med innehållet!

På Pineberry är högkvalitativa texter en del av vår vardag. Vi utvecklar kontinuerligt vår kunskap att skriva texter för webben på bästa sätt. För oss är en bra SEO-text något som tilltalar både sökmotorer och besökare. Hos oss jobbar flera professionella skribenter som gärna hjälper dig att skriva texter till din webbsajt.

Beställer du texter av Pineberry får du kvalitativa och relevanta texter utifrån dina önskemål. Vi erbjuder både engångs- och löpande uppdrag och vi skriver enbart på svenska.

Att ha relevant och unik text är viktigt för både dina besökare och sökmotorerna. Vi hjälper dig med innehållet!

SEO-optimerat innehåll till din sajt

SEO-optimerade texter ger er stora fördelar i sökresultatet på Google. Denna typen av SEO-texter passar när du har viktiga målsidor på din sajt med specifika
sökord som ni vill ranka på. Texterna optimeras med sökord, synonymer och genomtänkt rubriksättning. Texterna är alltid välskrivna samt svarar på alla frågor som både Google och sidans besökare kan tänkas ha. Sökorden kan tas fram av oss Pineberry i en sökordsanalys eller av er själva.

På Pineberry kan du köpa sökmotoroptimerad text till din webbsajt efter alla dina behov. Beställ SEO-text, artiklar, produkttexter, kategoribeskrivningar, blogginlägg med SEO-inriktning – eller låt våra skribenter optimera hela din sajt med startsida och undersidor, titel och meta och baka ihop det till en digital guldgruva som lockar besökare likt bin till en sockerbit.

blue shoppingcart icon

Gör dina besökare till kunder

En säljande text behöver inte bara ha bra SEO – den kan även ha som utgångspunkt att få dina besökare att göra det du vill att de ska göra. Det kan innebära en skickad offertförfrågan, ett köp eller att signa upp sig för nyhetsbrev. En bra och kvalitativ text ska således få besökaren att fastna och vilja läsa mer på andra undersidor och få upp ögonen för dina produkter/tjänster.

blue megaphone icon

Öka din kundkrets med vår hjälp

Oavsett vad du vill att din text ska göra så kan du kontakta oss. Vi ägnar oss inte bara åt sökmotoroptimering utan erbjuder även texter som enbart lyfter fram din verksamhet för ökad försäljning, eller förstärker din sajt på olika sätt. Berätta för oss vad du är ute efter så producerar vi det enligt dina önskemål.

Vill du ha hjälp med dina texter?

Klicka på knappen och be om en kostnadsfri offert!

rapport på datorskärm

Exempel på texttyper vi gärna hjälper till med:

  • Produkttexter- eller kategoribeskrivningar
  • Startsida och undersidor
  • Uppdatering/bearbetning av befintliga texter
  • Löpande texter så som artiklar, nyheter och blogginlägg
  • Titel och meta description

Vår prismodell

Priset beror på vilken typ av text som ska skrivas samt hur många texter som beställs.

Så här enkelt är det att få bra innehåll:

blått förstoringsglas ikon

Steg 1

Vad vill du ha?

Under ett uppstartsmöte går vi igenom vad du vill förmedla och vilken ton du vill ha. Utifrån dina önskemål skriver vi texterna. Er kontaktperson och skribent finns tillgängliga för frågor under uppstart och under den löpande produktionen.

blue pen icon

Steg 2

Vi skapar texterna

Utifrån informationen som framkommit under uppstartsmötet tar vi fram relevanta texter till dig. Du får alltid texter som är sökmotorvänliga, välskrivna och unika från oss.

blue message icon

Steg 3

Texterna skickas till dig

Texterna levereras till dig för feedback. Efter ditt godkännande levereras de färdiga texterna till dig. I detta skede är texterna klara för publicering och du äger givetvis allt innehåll. Klart!

Vill du ha en offert?


Vill du ha en offert av oss? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag!

*” anger obligatoriska fält

En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.