Google Analytics

Säkerställ datakvalitetén i Google Analytics för bästa möjliga datadrivna beslut

Google Analytics är ett mycket kraftigt verktyg för webbanalys. För att du ska kunna dra nytta av kraften i verktyget är det viktigt att du mäter rätt saker och att datan är korrekt. Det är här vi kommer vi in i bilden. Våra Google Analytics-konsulter kan hjälpa dig att säkerställa att insikterna du drar från Google Analytics är korrekta och skapar maximalt med värde för ditt företag.

Låt oss hjälpa dig att komma igång med Google Analytics!

Vad är Google Analytics?


Google Analytics är världens största verktyg för webbanalys och används av nästan alla större webbsajter. Verktyget samlar in data över hur dina besökare användar din webbsajt, exempelvis hur många som besöker en viss sida på din webbsajt. Google Analytics samlar även in information om dina besökare, exempelvis hur de hittade till din sajt och vilken webbläsare de använder.

Med denna information kan du besvara en stor mängd frågor. Allt från vilka sidor som är mest populära på sajten till vilken marknadsföringskanal som är mest lönsam. När du jobbar med digital marknadsföring som vi gör är Google Analytics ett oumbärligt verktyg. Utan webbanalysverktyg som Analytics är det som att göra marknadsföring i blindo. Därför är datakvalitetén i Google Analytics en viktigt pusselbit i att lyckas med din marknadsföring.

Hälsokontroll av Google Analytics

En vanlig sak vi hjälper kunder med är att göra en hälsokontroll av deras Google Analytics-konto. Det kan antingen handlar om en preventiv åtgärd där vi gör en generell genomlyssning för att identifiera vad som kan förbättras. Eller så analyserar och åtgärdar vi ett specifikt problemområde. När vi genomför en hälsokontroll brukar vi fokusera på följande punkter:

  • Datakvalité
  • Inställningar
  • Struktur
  • Målspårning
  • Händelsespårning
Emilia Milosavljevic

Erfarna Google Analytics-konsulter

När du anlitar oss kommer du till din hjälp ha en av våra erfarna Google Analtyics-konsulter. Detta tillsammans med våra långa erfarenhet av digital marknadsföring ger dig förutsättningarna att ta din webbanalys och marknadsföring till nästa nivå.

Vill du ha en offert?


Vill du ha en offert av oss? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag!

*” anger obligatoriska fält

En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.