Junior Sökmotorkonsult

Vi är på jakt efter ytterligare en junior konsult som vill bli en del av vårt fantastiska team. Vill du lära dig av några av Sveriges främsta experter inom digital marknadsföring, då tycker vi att du ska läsa vidare om tjänsten.

Vilka vi är

Pineberry är ett av Sveriges ledande företag med inriktning på sökmotormarknadsföring och annonsering i sociala medier. Sedan starten 2007 har vi vuxit stadigt med lönsamhet och två gånger blivit utsedd till Gasellföretag av Dagens Industri och blivit korade till Superföretag av Veckans Affärer. På senare år har vi blivit uppmärksammade för böckerna ”Guldläge på nätet” och ”Bygg en pengamaskin” samt vår podcast Sökpodden. En stor del av vår framgång kommer från ett ständigt fokus på våra kunder och deras behov samt engagerade och professionella medarbetare. Våra kärnvärden är transparens, resultat och kunskap och de genomsyrar allt vi gör.

Tjänsten

Som junior Sökmotorkonsult är din uppgift att jobba med våra kunder för att utarbeta samt genomföra en fungerande SEO-,SEM-, och/eller Facebook Ads-strategi efter deras behov, sedan arbetar du löpande för att optimera kundens resultat. Vi förutsätter att du är strukturerad, noggrann, kommunikativ och analytisk. Du är öppen, prestigelös och trivs med att ta egna initiativ. Vi jobbar med mängder av projekt och kunder så det är bra om du gillar att utvecklas och att alla dagar ser olika ut.

Vi erbjuder förutom spännande arbetsuppgifter;

– Kontor i ljusa och fräscha lokaler i centrala Stockholm

– Förtroendearbetstid

– Personlig bonus

– Generöst friskvårdsbidrag

– Gemensamma gruppträningsaktiviteter som innebandy och crossfit

– Möjlighet att föreläsa via Pineberry Academy, skriva artiklar på vår blogg Sökmotorkonsult.se och vara med i Sökpodden.

– Roliga teambuildingaktiviteter med hela företaget

Din bakgrund

Du har troligtvis studerat vid högskola/universitet och gärna med inriktning mot webbanalys eller digital marknadsföring eller annan relevant utbildning med inriktning mot sökmotormarknadsföring eller sociala medier.

Vi förutsätter att du har ett brinnande intresse och entusiasm för Internet, digital marknadsföring och kommunikation. Du får gärna vara certifierad i Google AdWords och Google Analytics. Om du inte är certifierad kommer du få avsätta arbetstid för att bli detta. För denna tjänst krävs goda kunskaper att skriva och tala på svenska och engelska.

Har du arbetat med SEM (AdWords, Bing Ads etc.), SEO eller Facebookannonsering tidigare är det meriterande men inget krav för rollen som junior Sökmotorkonsult.

pineberry_fredrik_robin

Här kan du läsa mer om vad jobbet som Sökmotorkonsult innebär!

Ansökan

Skicka personligt brev och CV till job@pineberry.com så fort du kan. Vi går igenom inskickade ansökningar löpande. Ange ”Junior Sökmotorkonsult” i rubriken.

Har du frågor om jobbet är du välkommen att kontakta oss på job@pineberry.com

Genom att skicka in din ansökan till oss samtycker du att vi behandlar dina personuppgifter i rekryteringssyften. Dina uppgifter lagras i två år efter senaste kontakt.