Hyr en SEO-konsult

Stärk upp med spetskompetens inom SEO och anlita en SEO konsult från Pineberry. Vi leder ert arbete på webbsajten och ser till att ni ligger i framkant.

Med projektledning inom sökmotoroptimering får ni en SEO konsult som hjälper er att till fullo utnyttja er potential hos sökmotorerna. Sökmotorkonsulten blir ert interna bollplank som håller koll på era positioner, era närmaste konkurrenter och vad som händer i sökmotorvärlden.

Projektledningen fungerar så här

En erfaren SEO konsult är på plats hos er för arbetet med SEO. Det kan handla om att leda arbetet på er webbsajt, implementera er sökstrategi eller rådge ledningsgruppen i strategiska frågor kring sökmotoroptimering. Omfattningen för projektledningen bestäms i samråd med er. Vi skräddarsyr en projektlösning som passar just er till en fast månadskostnad.

Gör en snabb och gratis SEO-analys

Vårt verktyg berättar hur väl din sida är optimerad för ditt valda sökord. Svaret får du direkt!

Analysera nu

En SEO konsult på plats

1. Vi skickar ut en sökmotorkonsult som kommer till er och hjälper er på plats. Inget onödigt åkande som tar tid utan vi finns på plats i era lokaler och blir ett bekant ansikte. Hur ofta vi finns hos er bestämmer vi tillsammans innan vi drar igång samarbetet.

Bevakning och rapportering

2. Vi genomför all bevakning av era viktigaste sökords rörelser och positioner samt era konkurrenters SEO-arbete. Statistiken sammanfattar vi månadsvis och rapporterar till er. Med i rapporten följer även våra kommentarer och konkreta åtgärdsförslag.

Bollplank för all SEO

3. Ingen fråga är för liten eller stor. Använd oss som frågesupport för tekniska frågor kring strukturen och innehållet på er webbsajt, vad ni bör göra för förändringar samt alla frågor kring sökmotoroptimering ni kan komma på. Vi hjälper er.

Gör en snabb och gratis SEO-analys

Vårt verktyg berättar hur väl din sida är optimerad för ditt valda sökord. Svaret får du direkt!

Analysera nu