Hyr en SEO-konsult

darkblue lightbulb icon

Stärk upp med spetskompetens inom SEO och anlita en SEO konsult från Pineberry. Vi leder ert arbete på webbsajten och ser till att ni ligger i framkant.


Med projektledning inom sökmotoroptimering får ni en SEO konsult som hjälper er att till fullo utnyttja er potential hos sökmotorerna. Konsulten blir ert interna bollplank som håller koll på era positioner, era närmaste konkurrenter och vad som händer i sökmotorvärlden.

Gör en snabb och gratis SEO-analys

Vårt verktyg berättar hur väl din sida är optimerad för ditt valda sökord. Svaret får du direkt!

blue settings icon

Projektledningen fungerar så här


En erfaren SEO konsult är på plats hos er för arbetet med SEO. Det kan handla om att leda arbetet på er webbsajt, implementera er sökstrategi eller rådge ledningsgruppen i strategiska frågor kring sökmotoroptimering. Omfattningen för projektledningen bestäms i samråd med er. Vi skräddarsyr en projektlösning som passar just er till en fast månadskostnad.

Vill du ha en offert?


Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er med projektledningen av er sökmotoroptimering? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag!

*” anger obligatoriska fält

En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.