Låt en erfaren SEO-konsult hjälpa dig!

darkblue lightbulb icon

Stärk upp med spetskompetens inom SEO och anlita en SEO-konsult från Pineberry. Vi leder ditt arbete på webbsajten och ser till att du ligger i framkant.


Med projektledning inom sökmotoroptimering får du en SEO konsult som hjälper dig att till fullo utnyttja din potential hos sökmotorerna. Konsulten blir ditt interna bollplank som håller koll på dina positioner, närmaste konkurrenter och vad som händer i sökmotorvärlden. Våra SEO-konsulter utgår från vårt kontor i centrala Stockholm.

Tillsammans bestämmer vi vad vår SEO-konsult ska hjälpa ditt företag med, och i vilken utsträckning. Det kan gälla allt från mindre korta uppdrag till långa stora projekt. Det är dina behov som avgör!

blue settings icon

Projektledningen fungerar så här


En erfaren SEO konsult hjälper dig att prioritera och genomföra med SEO. Det kan handla om att leda arbetet webbsajten, implementera  sökstrategin, vara bollplank till era interna SEO-resurser eller rådge ledningsgruppen i strategiska frågor kring sökmotoroptimering. Omfattningen för projektledningen bestäms i samråd med dig. Vi skräddarsyr en projektlösning som passar just dig till en fast månadskostnad.

Så här kan ett upplägg på projektledning inom SEO se ut:

  • SEO-konsulten genomför en mindre analys/undersökning per månad
  • Prioriterade åtgärdslista
  • Implementering av föreslagna SEO-åtgärder i sajtens CMS
  • Veckovisa avstämningsmöten
  • Löpande SEO-support
  • Övervakning på rankingen för dina viktigaste sökord
  • Månadsvis rapportering och analys

Låter detta intressant? Ja, då hör du bara av dig till oss så är vi förhoppningsvis snart igång med ett bra samarbete.

 

Vill du ha en offert?


Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er med projektledningen av er sökmotoroptimering? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag!

*” anger obligatoriska fält

En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.