Sökordsanalys för Google

Vad googlar dina kunder på? Det vet vi!

För att driva försäljning och nå lönsamhet med din sökoptimering handlar det inte bara om att synas på toppen – det handlar om att synas på rätt sökord och rätt sökfraser.

Vår sökordsanalys för Google ger dig svar på vilka sökord som är mest lönsamma att optimera för. Det tar tid att nå resultat och det är därför viktigt att satsa på rätt sökordsstrategi redan från början.

Vår sökordsanalys består av 3 delar:

 

1. Workshop

Vår sökordsanalys börjar med en kortare workshop tillsammans med dig som kund. Syftet är att vi ska få en bra förståelse för din verksamhet med extra fokus på dina produkter/tjänster, konkurrenter samt vilka begrepp och sökord som används i er bransch.

2. Analys

Med kunskapen från workshopen startar vi vår analys av vilka sökord som är bäst för din verksamhet. För att ta fram dessa sökord analyserar vi följande faktorer:

  • Relevans till verksamheten
  • Konkurrenters val av sökord
  • Nuvarande positioner
  • Sökvolym och trender
  • Konkurrensnivån på sökord
  • Konverteringsmöjlighet

3. Rekommendation och genomgång

Sökordsanalysen levereras som ett skriftligt dokument med en tydlig rekommendation om vilken sökordsstrategi och vilka sökord som vi anser är bäst att satsa på. Vi går tillsammans med dig igenom analysen och belyser samtidigt vad som krävs för att synas på de rekommenderade sökorden. Veta mer? Ladda ned vårt produktblad om sökordsanalysen!

Sökordsvolym Elbil

Har du koll på ditt nuläge och dina konkurrenter?

Utöver att välja sökord som är mest lönsamma för dig kan det även vara klokt att se över ditt nuläge med en Nulägesanalys och hur bra dina konkurrenter är med en Konkurrentanalys. Vi erbjuder en mängd olika analyser som hjälper dig att få koll på din optimering oavsett om du precis ska börja eller om du är en van sökmotoroptimerare. Det är bara att ställa frågan. Vi är inte längre än ett samtal bort, så kontakta oss gärna.