SEO-validering

blått förstoringsglas ikon

Är det dags för en ny webbplats?


Undvik kostsamma misstag och SEO-validera produktionen i ett tidigt skede. Genom att låta en av våra SEO-konsulter vara med under projektets gång säkerställer du att sajten blir SEO-vänlig. Med vår hjälp kan du vid lansering se fram emot en sajt med de bästa förutsättningarna för att attrahera relevant trafik som ger ökad försäljning.

Vår SEO-validerings fyra byggstenar:


blue timer icon

Uppstart

Vi arrangerar ett uppstartsmöte för inblandade parter och diskuterar framför allt webbplatsens planerade struktur och innehåll.

blue tools icon

Struktur

Vi ger konkreta råd på vad som är viktigt gällande teknisk SEO – exempelvis indexering av webbplatsen, intern och extern länkning, hur ni ska hantera eventuella språkversioner, redirects från tidigare webbplatser, URL:er samt duplicerat innehåll.

blue pen icon

Innehåll

Precis som strukturen är innehållet viktigt ur ett SEO-perspektiv. Vi ger konkreta råd kring vad ni ska tänka på, hur mycket text en sida behöver samt textrelevansen.

blue chat icon

Löpande konsultation

Under webbplatsens produktion finns vi till hands för löpande konsultation gällande frågor som tagits upp under uppstartsmötet. Vi kommer även inför och efter lansering gå igenom, besvara frågor och analysera sajten för att säkerställa ett fullständigt sökmotoroptimerat slutresultat.

Vill du ha en offert?


Vill du ha en offert av oss? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag!

*” anger obligatoriska fält

En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.