Vi lägger ännu ett år bakom oss!

Nu när vi lägger det 12:e året i Pineberrys historia bakom oss gör vi det med att passera en milstolpe, 50 MSEK i omsättning. Vi passerade 25 MSEK i omsättning 2015 och nu drygt 4 år senare har vi nästan dubblat vår storlek. Sedan starten har vi haft ett fokus på lönsam tillväxt och under 2019 fortsatte vi växa med en god lönsamhet. Detta är något som vi är oerhört stolta över, att bygga ett stabilt och lönsamt bolag är något som över tid främjar såväl medarbetare som kunder.  

Under 2019 välkomnade vi hela 120 nya kunder till oss på Pineberry. Vi är ödmjukt tacksamma över att så många företag givit oss förtroendet att vara en del av deras framtida tillväxtresa. Vi ser fram mot att växa tillsammans med alla våra kunder under 2020.

Under året välkomnade vi även 12 nya medarbetare och passerade 50 anställda. Det känns roligt att få lära känna nya människor och få vara en del av deras karriärresa. Nya medarbetare innebär också nya erfarenheter och nya intryck som kommer bidra till att göra oss ännu starkare i vår leverans till våra kunder.

2019 fortsatte vi på det inslagna spåret att sprida så mycket kunskap vi kan i våra kanaler; Pineberry.com, Pineberry.com, Sökpodden, Pineberry Academy och på event runt om i Sverige. 2019 var även året då det första Pineberry stipendiet delades ut. Vi tog under året även steget ut och lanserade Webbinarier med ett fantastiskt gensvar från deltagarna. Dessa kommer vi fortsätta med under 2020, så håll utkik!

2019 mottog vi ett pris för bästa anpassning till målgrupp och kontext för vår Youtube kampanj tillsammans med SBAB. Det känns roligt att tillsammans med SBAB, Emakina och Helgesson & Moll ha skapat det som även blev den mest sedda kampanjen på svenska Youtube under året.

2019 tog vi in våra första kunder för annonsering på Amazon. I väntan på deras lansering i Sverige inleder vi annonseringen på andra marknader i Europa. Det har varit en lärorik resa för oss och ett stort steg mot att vara helt förberedda den dag Amazon väljer att lansera i Sverige.

2020 tar vi första steget mot 100 MSEK i omsättning. Vi vill ta det steget tillsammans med våra medarbetare och kunder genom att på ett transparent sätt fortsätta utmana branschen, fokusera på kunskapsspridning och leverera värde till våra kunder.

Jag vill tacka alla kunder, medarbetare och samarbetspartners för ett gott 2019. Nu ser jag fram mot ett nytt spännande år tillsammans med er!

Läs mer om Pineberry och vår historia sedan vi grundades 2007