Pineberry växer!

I gårdagens inlägg från vår VD Christian Litezings blev det tydligt att 2019 var ett bra med många nya kunder och samarbetspartners samt nytt rekord i omsättning. För att möta den ökande efterfrågan och kunna ge bästa möjliga service till våra nuvarande och framtida kunder börjar vi året starkt med sju nya medarbetare!

Vi är otroligt glada att välkomna sökmotorkonsulterna Ylva Ljungqvist och Sara Munters, systemutvecklare Niklas Karlsson, webbanalytiker Jonas Kapla och Therese Fredriksson, copywriter. Dessutom kan vi stolt meddela att Hanna Johansson och Kristian Jältsäter har tagit plats i vår Pineberryfamilj som heltidsanställda sökmotorkonsulter efter att ha genomfört sin praktik hos oss.

Vi är stolta över alla våra medarbetare och glada att välkomna våra nya kollegor till vårt härliga gäng. Vi söker alltid efter nya talanger, just nu söker vi en senior sökmotorkonsult med inriktning på SEM. Dessutom tar vi alltid emot spontanansökningar och har lediga praktikplatser till hösten 2020. En praktik på Pineberry är en otroligt lärorik upplevelse och kan leda till spännande karriärmöjligheter.

Läs mer om hur det är att arbeta på Pineberry, se våra lediga jobb och skicka in en ansökan på jobb.pineberry.com!