Bygg en pengamaskin i Starta & Driva Företag

I senaste numret av Starta & Driva Företag intervjuas Michael Wahlgren om AdWords och boken Bygg en pengamaskin som är skriven av honom och Michael Berman. Förutom att prata om den nya boken delar han även med sig av tips för dig som vill komma igång med annonsering med Google.

Ett annat vanligt misstag är att man känner sig klar med sin AdWords-annonsering. Man blir aldrig klar, man måste hela tiden förbättra och rensa.

En vanlig myt inom sökordsmarknadsföring är att ingen klickar på annonserna i sökresultaten men i verkligheten ser det annorlunda ut. Undersökningar visar att så många som 55% inte ser någon skillnad på de organiska resultaten och annonserna vilket är en av anledningarna till att AdWords-annonsering fortsätter växa. I artikeln berättar Michael även hur annonsering med AdWords kan ge snabba resultat men att man alltid kan tjäna på att fortsätta optimera och arbeta med sina kampanjer.

 

Beställ ditt exemplar av Bygg en pengamaskin här. Har du några frågor om annonsering med Google AdWords får du givetvis kontakta oss!