Infunnel nästa svenska förvärv till NOVA

NOVA Consulting Group fortsätter bygga upp sitt byrånätverk i Skandinavien och har efter förvärvet av Pineberry nu gjort det andra köpet i Sverige genom att köpa martech-bolaget Infunnel.

infunnel logoInfunnel grundades 2015 och är specialister på marketing automation och CRM-system, digitala leads och digitalisering av kundresan. De ägdes tidigare delvis av Bonnier genom contentbyrån Spoon och omsatte ca 9,5 miljoner SEK under 2020. Precis som med övriga bolag inom NOVA-gruppen så erbjuds nu Infunnels medarbetare att bli delägare.

Infunnels spetskompetens inom marketing automation och CRM blir tillsammans med SEO- och SEM-specialisterna på Pineberry viktiga delar i det ekosystem av digitala tjänster som vi bygger upp. Dessutom räknar vi med att Infunnel ska växa kraftigt under de kommande fyra till fem åren

Michael Jäderlind, VD för NOVA i Sverige

Genom att vi nu blir en del av Nova-gruppen kan vi vara med i hela bolagets tillväxtresa där Infunnel blir en viktig del i bygget av den nya helhetsaktören inom e-commerce och digital transformation. Vi kan dessutom växa snabbare än planerat och samtidigt fortsätta hålla hög kvalitet.

Jerker Hörstedt, delägare och grundare av Infunnel

Läs mer på Resumé