Lär känna Pineberrys nya praktikanter

Två nya praktikanter har tagit klivet in på Pineberry, Carl-Henrik Tornell och Johnny Petersson. Båda från Medieinstitutets webbanalysutbildning. De två herrarna ska spendera tio veckor på Pineberry för att lära sig så mycket som möjligt om branschen. Men innan de får sätta tänderna i vår kunskap, måste vi ta reda på vilka de är.

Carl-Henrik Tornell. Du är 27 år och pendlar dagligen till Stockholm från Norrköping. Allt för att bli webbanalytiker. Vad ser du mest fram emot under din praktik hos Pineberry?

Carl-Henrik: Jag ser fram emot att ta reda på hur man arbetar strukturerat med SEO, SEM och analys av data.

Och Johnny Petersson. Du som bor i Åkersberga har också en bit till jobbet. Vad ser du fram emot?

Johnny: Att lära mig mer om att bygga kontostrukturer i AdWords och hur man arbetar strategiskt och effektivt mot dessa. Det ska även bli intressant att se hur teamet kommunicerar och helt enkelt får saker gjorda.

Har ni några specialkunskaper att briljera med?

Johnny: Jag är så pass grön i branschen att jag inte har specialiserat mig åt något håll. Jag tror dock att när jag har lärt mig alla verktyg kommer jag kunna applicera mina analyskunskaper till fullo. Dessutom är jag ganska bra på att stå på händer.

Carl-Henrik: Att tillaga Crème Brûlée är något av en specialitet, och att smyga in länkar. Dessutom är jag utbildad sommelier.

Och till sist. Hur stora chanser har ni att vinna på fredagens foosball?

Johnny: Marginella, säger analytikern. Kolossala, säger egot.
Carl-Henrik: Jag har aldrig testat foosball så det är jag säkert bra på.

praktikant_johnny_carl-henrik

Hur bra de levererar på fredagens foosball och om den långa vägen till Pineberry blir mödan värd återstår att se, men oavsett vad säger vi varmt välkomna till Carl-Henrik (höger) och Johnny (vänster). Det ska bli ett nöje att ha er här.