Vi välkomnar Rocket till NOVA-familjen!

Tidigare i år blev NOVA Consulting Group AB Pineberrys nya huvudägare och nu har de startat Rocket, en byrå som kommer bidra med specialistkunskaper inom SEO, CRO och sökordsannonsering på den norska marknaden.

Grundarna bakom Rocket består av Magnus Strømnes Bøe, fd VD för RED Performance, Vegard Rohde Garder som senast var CTO på norska digitalbyrån Synlighet, samt Erik Holland Haukebø som bland annat varit CRO-ansvarig för norska TV2. Förutom tjänster inom SEO CRO och Google Ads kommer Rocket även erbjuda specialistrekrytering inom dessa tjänster.

– Vi tror det här är rätt tid att starta den här byrån, det finns ett starkt behov av specialkompetens inom digital marknadsföring på grund av ett ytterligare skifte mot digitalisering till följd av pandemin. Att kunna göra detta tillsammans med NOVA, som har en mycket lång historia av att etablera startups och som dessutom är mer en IT- än kommunikationsmiljö, är mycket meningsfullt för oss. Stark kompetens inom IT är grundläggande för att lyckas med digital marknadsföring 2021.

Magnus Strømnes Bøe, VD för Rocket

Med både Pineberry och Rocket inom gruppen erbjuder nu NOVA bred expertis inom digital marknadsföring både på de svenska och norska marknaderna. Detta suddar ut gränsen och innebär att det skapas möjligheter till strategiska partnerskap som gynnar kunder som är verksamma på båda marknaderna. Vi välkomnar Rocket till familjen och ser fram emot ett starkt samarbete i de nordiska länderna i framtiden.

Carl Engbrink

Projektledare Marknad

carl.engbrink@pineberry.com

0736-50 87 20