Pineberry är Kunskap!

Sedan starten för 15 år sedan har vi på Pineberry låtit våra kärnord transparens, resultat, och kunskap vara ledstjärnor i allt vi gör. Av dessa har kanske kunskap varit det kärnvärde som har varit djupast genomgående i vår organisation. Att samla på sig och sprida kunskap gynnar inte bara oss, utan även våra kunder, våra leverantörer och hela branschen. Här är några exempel på hur kunskap är en central del av Pineberrys verksamhet.

Academy

Tillsammans med vår utbildningsspartner Webbdagarna Academy så har vi varje år ca 20 heldagsutbildningar, vilket innebär ca 1500 unika kursdeltagare per år. Våra kursledare är oftast seniora konsulter eller produktansvariga inom SEO, Google Ads och annonsering på sociala medier. Detta garanterar att vi delar med oss av den senaste kunskapen till våra kursdeltagare som får en djupare förståelse för digital marknadsföring och blir bättre beställare. Anmäl dig till en av våra populära utbildningar nu!

Webbinarier och seminarier

Under många år hade vi ett antal lunchseminarier årligen där vi bjöd in företag till att lära sig mer om digital marknadsföring över en lunch och en fika i centrala Stockholm. I samband med pandemin (faktiskt strax innan) beslutade vi att tiden var redo att börja köra dessa tillfällen som webbinarier, vilket gjorde det möjligt för oss att inte bara nå ut till människor som inte hade möjlighet att ta sig till Stockholm utan även genomföra ännu fler tillfällen och kunna anpassa ämnena ännu mer! Under 2022 hade vi 6 webbinarier med över 1800 unika anmälda!

Skräddarsydda utbildningar

För företag som vill köra merparten av sin digitala marknadsföring själva erbjuder vi även skräddarsydda utbildningar för att säkerställa att det finns bra kunskaper i grunden. Våra konsulter träffar massor av företag varje år, antingen på plats hos dem eller hos oss för att utbilda dem i våra specialistområden. Bara för att vi är specialister betyder inte det att vi inte kan dela med oss av vad vi kan; inte alla har möjlighet att anlita en byrå och för dem kan det här vara ett bra första steg mot mätbar tillväxt och långsiktiga resultat från digital marknadsföring.

Sökpodden

2015 var året då Pineberry började med sin populära podcast Sökpodden. Vi är nu uppe i 89 avsnitt och varje månad kommer ett nytt. Med den inofficiella taglinen “Av nördar, för nördar” så är det tydligt att vi gillar att grotta ner oss i smala ämnen inom Googles och Metas världar, vilket uppskattas av våra trogna lyssnare. Det är här vi har möjlighet att dela med oss av de erfarenheter vi samlar på oss när vi arbetar med våra kunders och vår egen marknadsföring samt diskutera nyheter och förändringar inom branschen.

Sökmotorkonsult

Sökmotorkonsult är inte bara vår titel på våra fantastiska konsulter utan även namnet på vår blogg som i skrivande stund har nästan 1300 inlägg sedan 2009. Det här är vårt sätt att dela med oss av våra reflektioner om nyheter inom branschen, göra experiment och berätta vad vi upptäcker.

Verktyg

Ytterligare ett sätt att del av Pineberrys kunskap är att använda något av våra populära verktyg som SEO-analys med flera. Sedan vi lanserade SEO-analys 2009 har det gjorts över 500 000 körningar! Testa din sajt nu för att lära dig mer om vad du kan göra för att förbättra din synlighet!

Vill du ta del av vår kunskap?

Vill du lära dig mer om hur du kan få mätbara och långsiktiga resultat av digital marknadsföring? Anmäl dig till en av våra Academy-utbildningar eller kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa ditt företag att nå era marknadsföringsmål!