Pineberry fyller tio år!

 

Pineberry startades den 29 november 2007 av Stefan Mahlstein och Michael Wahlgren. Visionen var ett företag som skulle göra sökmotoroptimering lite bättre, lite schystare och mer transparent. Tio år senare har vi hjälpt hundratals kunder öka sin synlighet i sociala medier och i sökresultaten, även om det inte var helt klart från början att det skulle bli en byrå.

Vår affärsidé, när vi satte oss ner och skrev ner vad vi skulle göra på en servett, så var det att vi skulle göra ”häftiga saker på internet”

En byrå blev det i alla fall och i början låg fokus på SEO. Tio år senare erbjuder Pineberry även sökordsannonsering, annonsering i sociala medier, texter, webbutveckling och mycket mer. Från den blygsamma starten är vi nu nästan 50 anställda och fortsätter att växa, utvecklas och utmanas.

Vi vill ta tillfället i akt och rikta ett stort tack till alla de medarbetare, kunder, vänner och bekanta som har varit med oss under årens gång. Utan er hade vi inte varit där vi är idag och och det är med er hjälp och ert stöd som vi kan fortsätta vår utveckling.

Vill du veta mer om Pineberrys historia? Ta en titt på vår tidslinje där vi nämner några av milstolparna vi har passerat hittills på vår resa. Missa heller inte vårt jubileumsavsnitt av Sökpodden med e-handelsprofilen Anton Johansson, Michael Wahlgren och vår VD Christian Litezings.