Pineberry åter på Emeet Stockholm 2017!

För sjätte året i rad är Pineberry stolt sponsor till nordens kanske bästa e-handelsevent! Den 19 oktober är det återigen dags för Sveriges e-handlare att samlas i Postnords huvudlokaler för att under en dag prata om e-handel ”på riktigt”. På Emeet har e-handlare och partners möjligheten att diskutera öppet och dela med sig av utmaningar och lösningar i ett öppet forum.

Förra året handlade Pineberrys session om hur man som e-handlare skulle förbereda sig inför 2017. En av de största förändringarna då handlade om Googles nya annonsformat ETA, Expanded Text Ads. I intervjun med Ehandel.se nedan reflekterar Michael Wahlgren om hur svenska e-handlare har varit bra på att ta till sig det nya formatet och spår om nya förändringar som en följd av EU-kommissionen domslut mot Google Shopping.

Google har själva gått ut med att de tänker göra om Google Shopping efter domslutet. Just därför kan vi nog vara ganska säkra på att Google Shopping kommer att förändras efter rekordboten, på ett eller annat sätt. Om det blir en förändring till det bättre eller sämre för svenska e-handlare återstår att se.

I år kommer Pineberry finnas på plats och hålla en föreläsning där vi diskuterar vikten av att bygga sin e-handel på en SEO-vänlig plattform och hur man går tillväga för att få kunder från Google. Våra sökmotorkonsulter Simon Davidsson och Adam Olterman kommer leda föreläsningen och svara på frågor om hur man väljer en bra plattform som fungerar hos Google.

 

Läs hela intervjun på Ehandel.se!