Vinnarna av Pineberrys Stipendium för digital marknadsföring 2019!

Det var glada miner på kontoret i fredags när vinnarna av Pineberrys första stipendium för digital marknadsföring delades ut till de välförtjänta vinnarna Isabella Borrego och Anna Hamnå! Juryn består av Pontus Karlsson, Michael Wahlgren, Katarina Fredén, Björn Bydén och Sara Karlsson (ej med på bild), som alla är medarbetare på Pineberry.

Deras uppsats ”Vad skapar värde i innehåll på Instagram?” valdes ut till vinnare av 2019 års stipendium vilket är värt 10 000 kr. Pineberrys Head of SEO Björn Bydén motiverade utnämningen:

”I en värld där allt fler företag lägger mer och mer pengar på digital marknadsföring blir det viktigare än någonsin att annonseringen träffar rätt hos konsumenten.

Reklamtrötthet och brist på igenkänningsfaktor i de budskap som företag pumpar ut är dock en realitet som alltför många människor upplever. Med sin uppsats bidrar Borrego och Hamnå med värdefulla insikter i vad konsumenter uppfattar som värdeskapande på Instagram – och vad företag tror är det. Här belyses ett gap som behöver överbryggas!

Uppsatsen är till stor nytta för de företag som anammar dess resultat och i förlängningen även för de konsumenter som får uppleva bättre anpassad marknadsföring och nås av budskap de i högre grad kan relatera till.”

Vi gratulerar än en gång och räknar med att det här inte är sista gången vi får höra från Isabella och Anna inom digital marknadsföring. Vill du läsa deras uppsats finns den på den här länken.

Läs mer om Pineberrys Stipendium!