Nedräkning till andra avsnittet av Sökpodden

I mars startade vi Sökpodden, vår nya podcast. Sökpodden är en podcast riktad till dig som gillar Google, SEO och SEM. I första avsnittet pratade Michael Wahlgren, Michael Berman och Viktor Calmhede bland annat om Googles kommande mobiluppdatering samt kräftgången för linjär-tv. Missade du första avsnittet? Du kan lyssna här, via Itunes, andra Poddappar eller via RSS.

Michael Berman, Viktor Calmhede och Michael Wahlgren

Att släppa det första avsnittet av Sökpodden var nervöst. Vi var inte alls säkra på vilken respons vi skulle få, hur många som skulle lyssna – eller om det ens skulle finnas ett intresse för podden. Nu när vi har ett avsnitt i bagaget vet vi dock att avsnittet uppskattades. Över 600 personer har lyssnat och reaktionerna har varit mycket positiva:

Är så glad över en nördig podd som berör mina favoritämnen som jag aldrig kan diskutera med vänner! Äntligen! Och på svenska!
Jonna

Kan skarpt rekommendera den podd som @sokmotorkonsult ligger bakom. Informativt och på en lagom teknisk nivå.
Peter Karlsson

 

Bra podd, innehåll och framför allt namn på podden:)
Robert

En sådan respons är fantastisk, över förväntan – men den gör också att nervositeten nästan är större i samband med andra avsnittet. Kommer vi få lika bra respons? Det hoppas vi. Nästa avsnitt spelas in idag och vi släpper det redan imorgon. Vi kan avslöja att det kommer beröra ett statligt flygbolag i Chile. Några gissningar om vad det innebär? Svaret får ni imorgon!