Svenska SEO-priset 2021

När det Svenska SEO-priset delades ut i förra veckan stod det klart att två av våra kunder hamnade högst upp på pallen i sina respektive kategorier. Stort grattis till Elite Hotels och Doktor.se!

Svenska SEO-priset instiftades 2019 av byrån Pixel och premierar svenska sajter som har nått exceptionella resultat med sin SEO under året som gått. Finalisterna är framtagna genom en datadriven process där juryn har tittat på sajternas trafik och synlighet samt hur deras sökord rankar. Juryn tar fram vinnare i ett antal kategorier. I år vann Doktor.se kategorin Vård & Omsorg och Elite Hotels vann kategorin Digital Omställning.

”Samarbetet med Pineberry har utmärkt sig i engagemang, kunskap och flexibilitet. Genom att snabbt och riktig sätta sig in i Elites befintliga affärsmodell och samtidigt vara lyhörda och flexibla i utmanade och föränderliga tider har Pineberry agerat som kreativ, engagerad och pålitlig partner”.

Erica Stigerud, Head of Marketing & eCom Operations Elite Hotels

Vi är otroligt stolta över våra kunders starka resultat och över att få ha varit med och hjälpt dem till ökad synlighet på Google. Ett gott samarbete mellan oss som byrå och våra kunder är grunden till att lyckas med SEO. Med både Doktor.se och Elite Hotels har vi haft nära samarbeten med engagerade och motiverade team som kommit med kreativa och smarta lösningar samt effektivt arbete.

Carl Engbrink

Projektledare Marknad

carl.engbrink@pineberry.com

0736-50 87 20