Vi summerar året som gått!

Nu när 2021 går mot sitt slut är det dags att summera vårt 14:e år som företag. 2021 har varit ett speciellt år framför allt mot bakgrund av pandemin och dess fortsatta framfart. Under 2021 fick vi dock äntligen återgå till mer normala arbetsförhållanden där vi kontinuerligt fick träffa både medarbetare och kunder. Vi blev påminda om hur centralt det fysiska mötet är för att fortsätta stärka vår kultur och för att bygga vidare på våra kundrelationer.

Under 2021 hälsade vi hela 17 nya medarbetare välkomna till oss på Pineberry. Vi är nu totalt 64 anställda när vi går in i 2022. Det är alltid lika inspirerande att träffa nya medarbetare, ta del av deras tidigare erfarenheter och se dem bidra till vår verksamhet utifrån våra gemensamma värderingar. Vi välkomnade även närmare 150 nya kunder till oss 2021. Vi är stolta och tacksamma över att så många företag givit oss förtroendet att tillsammans lyfta deras digitala marknadsföring till nya nivåer.

Den pågående pandemin har i allra högsta grad skyndat på digitaliseringen i samhället vilket även vi känt av under 2021, i form av högre efterfrågan på våra tjänster och högre tillväxt för många befintliga kunder. När vi snart summerar 2021 kommer vi göra det med ca 35% i tillväxt med en fortsatt god lönsamhet. Detta är något som vi är oerhört stolta över, att bygga ett stabilt och lönsamt bolag är något som över tid främjar såväl medarbetare som kunder.

En stor händelse för oss på Pineberry 2021 var att få nya huvudägare i form av Nova Consulting Group. Med vår nya huvudägare kom också en rad nya systerbolag, hela sju i Norge och än så länge två i Sverige. Vi har sedan uppköpet delat en hel del erfarenheter och utforskat nya möjligheteter tillsammans, samtidigt som det för oss på Pineberry under året varit ”Business as usual”. Vi är och ska drivas vidare som ett fristående specialistbolag. En stor förändring i samband med inträdet av vår nya huvudägare var att vi blev ett medarbetarägt bolag, något som tagits emot mycket väl internt.

Jag ser verkligen fram mot 2022 och de möjligheter som finns att utvecklas och fortsätta växa tillsammans med våra kunder, medarbetare, delägare och nya huvudägare!

God jul och Gott Nytt år!