Webbdagarna + Academy

Pineberry Academy + Webbdagarna Academy = succé. Nu till hösten går vi ihop för att tillsammans skapa Sveriges bästa SEO- och AdWords-utbildningar.

Från och med september kommer vi på Pineberry att arrangera våra populära utbildningar inom Sökmotoroptimering och Google AdWords tillsammans med Webbdagarna Academy. Utbildningarna och föreläsningarna kommer fortfarande hållas av Pineberrys erfarna och AdWords-certifierade Sökmotorkonsulter men vi kommer numera att befinna oss i IDGs lokaler på Södermalm i Stockholm.

En gemensam satsning

”Efterfrågan för kunskap inom sök i allmänhet och våra utbildningar i synnerhet växer kraftigt. Samarbetet med IDG ger oss möjlighet att nå ut till fler som vill utbilda sig inom sökmotormarknadsföring, dessutom kan vi bidra med vår kunskap till Webbdagarna Academys kursutbud”, säger Michael Wahlgren VD och grundare till Pineberry.

Tag plats i skolbänken!

Den första gemensamma utbildningen går av stapeln den 28 september och på schemat står Google AdWords – Söknätverket. Likt tidigare får du som deltar lära dig hur du ska använda annonsplattformen för att skapa en lönsam annonsering.

Redan dagen efter, den 29 september, går SEO-kursen där vi lär ut hur du optimerar för lönsam organisk synlighet på Google. Utbildningen följer Pineberrys metodik för lönsam SEO med Analys, On Page, länkstrategi och uppföljning.

Anmäler du dig innan den 22 juni betalar du endast 5 950 kr ex moms!
(ordinarie pris: 7 450 kr ex moms)

Hur du anmäler dig?

Du hittar mer information och anmälan till respektive utbildning här:

Har du några frågor om Pineberry Academy är du välkommen att höra av till oss på telefon 08-559 23 991 eller maila till academy@pineberry.com.